Стаття

Охорона в школі

Okhrana-v-shkole-banner
  1. Здається, ми у GreenVision знаємо, як наблизитися до цієї мрії!

  2. Відеоспостереження - ефективний інструмент профілактики

  3. Які проблеми можуть виникнути при установці системи відеоспостереження в школі?

  4. Відеоспостереження від GreenVision - це

В кінці серпня у всіх офісах країни, і GreenVision не є виключенням, виникають розмови, щодо початку навчального року. Під час перерв і coffee time обговорюються фінансові питання.

Витрати батьків перед початком навчального року, зазвичай не обмежуються покупкою портфеля, форми, зошитів та іншого шкільного приладдя. Адміністрація школи щороку наполегливо просить батьків надавати гроші на різні потреби, включаючи оплату шкільного охоронця.

Безумовно, охорона в школі необхідна. Ми любимо своїх дітей, дбаємо про них, тобто питання безпеки навчальних закладів стосується кожного з батьків. Але, віддаючи гроші, в 99% випадків батьки не розуміють, кому вони довіряють свою дитину, і чому щомісяця потрібно платити за охорону саме таку суму.

«Ми щоранку розходимося біля входу. За правилами охорони, на яку я, між іншим, здаю кожен місяць по 150 гривень, в школу повинні пропускати тільки дітей та співробітників. Але, наш охоронець може пропустити кого завгодно, якщо сказати, що ти, наприклад, йдеш на зустріч з директором або класним керівником. Я не відчуваю, що мої діти в безпеці », - розповідає наша співробітниця Наталя, яка кожен день водить до школи двох дітей.

«А я впевнена, що з моєю дитиною нічого не трапиться. У нашій школі працюють кваліфіковані педагоги, які відповідають за безпеку своїх учнів»;, - стверджує Світлана, мама чарівної першокласниці.

Дивімось правді в очі, навіть найуважніший та найвідповідальніший педагог не в змозі контролювати кожного з 25, а то й 30 учнів, які перебувають у класі. Гроші, які батьки платять охоронцям, також не завжди дають очікуваного результату.

Батьки можуть здогадуватися або не здогадуватися, які неприємності відбуваються в школі з їх дитиною. Багатьох мам лякає сама думка, що їх найкрасивіше, миле та улюблене чадо може хтось образити. Діти, через небажання засмучувати батьків, не розповідають їм про свої проблеми. Та й перед однолітками якось незручно.

Ідеальна школа без сварок і конфліктів - це недосяжна мрія, щось з області фантастики.

Здається, ми у GreenVision знаємо, як наблизитися до цієї мрії!

По-перше, потрібно визнати та зрозуміти, що проблеми з безпекою в школах і дитячих садах є, були та будуть.

По-друге, батькам потрібно перестати боятися та міркувати, на що йдуть гроші, а почати вибудовувати систему запобігання небезпечних ситуацій спільно з адміністрацією школи.

Відеоспостереження - ефективний інструмент профілактики:

  • Відео з камер спостереження можна переглядати в режимі реального часу з мобільних пристроїв, що дає можливість моментального реагування з боку батьків або адміністрації школи на небезпечні ситуації.
  • Відеозапис дає максимально достовірну інформацію про подію. Це виключає випадки надання неправдивої інформації.
  • Вивчення поведінки всіх учасників конфлікту на відеозаписі може допомогти фахівцям - психологам розробити для кожного з них індивідуальну програму консультацій.

Відеокамери, встановлені в приміщеннях і на шкільній території допомагають не тільки швидко реагувати на проблему та приймати відповідні рішення, а й забезпечувати збереження шкільного майна.

Щодо ціни, необов'язково розставляти камери на кожному кроці. Як правильно розставити камери відеоспостереження в школі читайте в одній з наших публікацій.

Які проблеми можуть виникнути при установці системи відеоспостереження в школі?

Какие проблемы могут возникнуть при установке системы видеонаблюдения в школе?

Зазвичай, труднощі виникають на етапі прийняття рішення. Складно отримати згоду батьків або адміністрації школи на встановлення камер відеоспостереження. На наш погляд, турбота про безпеку - залізний аргумент.

Щоб уникнути законодавчих казусів і правильно оформити всі документи, зверніться за консультацією до юриста.

>Видеонаблюдение – это надежный и эффективный способ обеспечить безопасность в школі й запобігти випадкам булінгу, хуліганства, поширення наркотичних речовин, крадіжок та ін.

Відеоспостереження від GreenVision - це:

  • Якісне обладнання за привабливою ціною

  • Виїзд фахівця на об'єкт і складання раціональної схеми розташування камер (надаємо послуги монтажу)

  • Технічна підтримка та гарантії від виробника

GreenVision - це просто!

Ми рекомендуємо

Читайте також:
Okhrana-v-shkole-banner

Стаття

Охорона в школі

чи варто встановлювати відеоспостереження?

banner

Стаття

Чи потрібно попереджати про відеоспостереження?

Юридичні та етичні аспекти використання відеоспостереження

skidki_voennym_minus_15_banner

Новини

Знижки для військовослужбовців – 15%

Знижки – 15% для військових та їхніх сімей на продукцію GreenVision