Стаття

Відеоспостереження в гараж

Videonablyudeniye-v-garazh-banner

Багато написано і сказано про безпеку житла, але як бути з будинком для машини?

В основному, гараж знаходиться або в приватному будинку, або на окремо відведеному місці, де гаражів не один десяток, але як захистити свою машину від викрадачів? Погодьтеся, в гаражі зловмисникові найчастіше поспішати нікуди, сторонніх очей мало і крадіжки найчастіше вдалі, на жаль

Розв'язувати цю проблему допоможе встановлення відеоспостереження. Але як вибрати з усього різноманіття на ринку?

1. Гараж в приватному секторі вбудований або окремим будовою.

Основна перевага - наявність інтернету вдома, а значить і можливість провести й до гаража. Навіщо це потрібно? Ви зможете переглядати відео в режимі он-лайн, якщо налаштувати камеру на рух, Ви зможете отримувати фото прямо на пошту або на комп'ютер. Загалом, переваг досить.

Відштовхуючись від цього, можна вибрати IP камери або AHD, де IP може працювати навіть без реєстратора (у тому випадку, якщо Ви не хочете проводити запис відео), а AHD з реєстратором.

В деяких випадках не має сенсу вести запис 24 години на добу і купувати місткий жорсткий диск. Для цього існує запис або фото по руху, це налаштування безпосередньо камери IP і відеореєстратора, вони значно скоротять витрати на жорсткий диск.

Максимально бюджетним буде варіант WiFi камери, вона буде записувати на microSD карту і при правильному налаштуванні може навіть включити сирену! З досвіду роботи з відеоспостереженням, враження вона, звичайно, виробляє! Але є одне АЛЕ - потрібен постійний WiFi, тобто гараж має бути в безпосередній близькості до роутера, або ж буде потрібно встановити світч.

2. Гараж у дворі багатоповерхового будинку або в гаражному кооперативі.

Тут вже інтернетом можуть похвалитися небагато. Значить можна розпрощатися з он-лайн трансляцією і ставку потрібно робити на перегляд вже після запису. Також актуально буде налаштувати запис по руху.

Не варто боятися, що систему "винесуть" разом зі всіма цінними речами в гаражі ... Відеореєстратор прекрасно буде працювати захованим в сейф, така практика досить поширена в подібних ситуаціях. Також, якщо не буде електрики, ДБЖ для відеоспостереження дозволить записувати навіть без електроенергії. IP камери тут не потрібні та підійде навіть бюджетний AHD комплект.

3. Який комплект потрібносаме мені? Для середньостатистичного гаража підійде комплект GV-K-G02/04, який має все необхідне, крім жорсткого диска (купується окремо). Камери в металевому корпусі краще впораються з умовами навколишнього середовища, а ІЧ підсвічування буде Вашими очима навіть вночі.

У мене все добре з інтернетом, можу забезпечити WiFi - Вам підійдуть камери з цього каталогу.

Якщо Вам необхідно підібрати відеоспостереження, або для Вашого об'єкту недостатньо вказаних тут продуктів, звертайтеся до наших технічних фахівців, які з радістю підберуть все, що потрібно.

Читайте також:
Videonablyudeniye-v-garazh-banner

Стаття

Відеоспостереження в гараж

Багато написано і сказано про безпеку будинку, але як бути з будинком для машини?

banner

Стаття

Чи потрібно попереджати про відеоспостереження?

Юридичні та етичні аспекти використання відеоспостереження

skidki_voennym_minus_15_banner

Новини

Знижки для військовослужбовців – 15%

Знижки – 15% для військових та їхніх сімей на продукцію GreenVision