Огляд

Особливості видеодомофонов: на прикладі GV-054 і GV-052

Osobennosti-videodomofonov-na-primere-GV-054-i-GV-052-banner

Сучасні домофонні системи мають широкий діапазон функціональних можливостей. Моделі  GV-052-J-VD7SD и GV-054-AHD-J-VD7SD відрізняються один від одного дизайнерськими рішеннями та розмірами монітора.

Функціонал обох моделей дозволяє отримати набагато більше ніж стандартна система віддаленого контролю доступом.

Встановивши у себе вдома або в офісі відеодомофон  GV-052-J-VD7SD або GV-054-AHD-J-VD7SD, ви отримуєте одночасно три рівнозначні системи контролю та комунікації:

       
  •    

    Ефективна система контролю доступу  в квартиру, офіс, магазин тощо. Домофони GV-052-J-VD7SD и GV-054-AHD-J-VD7SD сумісні з відеопанеллю GV-002-J-PV80-110. Відеокамера, яка вбудована у панель виклику, буде фіксувати все, що відбувається, та передавати інформацію за допомогою лінії коаксіального кабелю на екран домофонного пристрою. При цьому, ви не тільки зможете побачити відвідувача, але й переговорити з ним через канал двостороннього аудіозв'язку.

       

Функції обох моделей дозволяють фотографувати (натисканням кнопки на екрані домофону) відвідувача і робити архіви відеозаписів на SD карту з обсягом пам'яті до 32GB. Модель GV-054-AHD-J-VD7SD обладнана підтримкою стандартною та мікро SD картами, а домофон GV-052-J-VD7SD сумісний тільки з мікро SD. За умовою під'єднання датчика руху на додаткову камеру, фото і відеозапис архівуватиметься автоматично при кожному спрацьовуванні датчика.

У приміщеннях з двома окремими входами можна встановити дві панелі виклику GV-002-J-PV80-110 (по одній на кожен вхід) і під'єднати їх до відеодомофона.

Функціонал моделей GV-052-J-VD7SD и GV-054-AHD-J-VD7SD дозволяє вибрати з 12 поліфонічних мелодій сигнал дзвінка. Крім того, можна задати три тимчасові зони гучності. Наприклад, з 22-00 до 7-00 - мінімальний звук, 8-00 до 19-00 - максимум. Якщо в будинку маленька дитина, звук дзвінка можна відключити на час денного сну.

       
  •    

    Охоронна система та зовнішнє відеоспостереження за периметром До обох моделей можна під'єднати дві додаткові відеокамери та встановити їх по різних сторонах будинку, тобто дві камери на викличних панелях плюс дві камери по бічних сторонах будівлі дають нам можливість вести спостереження за тим, що відбувається по периметру будівлі або споруди.

       

На домофонні пристрої GV-052-J-VD7SD и GV-054-AHD-J-VD7SD можна встановити датчики руху, звуковий або пожежної сигналізації. Кожна модель має два тривожних виходи.

       
  •    

    Система внутрішнього зв'язку між домофонами. До пристрою GV-052-J-VD7SD або GV-054-AHD-J-VD7SD, за допомогою звичайного чотирижильного телевізійного кабелю, є можливість приєднати ще один домофон, забезпечивши собі додатковий канал комунікації по системі "Інтерком".

       
Читайте також:
Osobennosti-videodomofonov-na-primere-GV-054-i-GV-052-banner

Огляд

Особливості видеодомофонов: на прикладі GV-054 і GV-052

Особливості видеодомофонов: на прикладі GV-054 і GV-052

banner

Стаття

Чи потрібно попереджати про відеоспостереження?

Юридичні та етичні аспекти використання відеоспостереження

skidki_voennym_minus_15_banner

Новини

Знижки для військовослужбовців – 15%

Знижки – 15% для військових та їхніх сімей на продукцію GreenVision