Новини

Аналітика руху: IP камери для відеоспостереження з інтелектом

Analitika-dvizheniya-IP-kamery-dlya-videonablyudeniya-s-intellektom-banner

Протягом декількох десятиліть провідні бренди систем відеоспостереження розробляють і впроваджують технології відстеження руху людини та розпізнавання осіб. Процесори, які керують камерами відеоспостереження, з кожною новою моделлю наділяються більш досконалими алгоритмами програмного забезпечення.

До Вашої уваги IP камери ТМ GreenVision GV-082-IP-H-DOS20V-200 PTZ 1080P и GV-097-IP-H-DOS20V-150 PTZ 1080P , які мають широкий діапазон аналітичних можливостей.

Представлені моделі стануть незамінним джерелом контролю безпеки в місцях з активним рухом. Наприклад, проїжджа частина вулиці та пішохідний перехід, зони видачі товарів на складах, офісні та комерційні приміщення з великою прохідністю (банки, центри обслуговування, супермаркети тощо).

IP камери з аналітикою руху спрощують та здешевлюють процеси моніторингу інфраструктури. Метою розробки камер відеоспостереження такого класу - створення системи, яка дозволяє виявляти й оперативно реагувати на позаштатні ситуації шляхом контролю та аналізу пересувань людей або механізмів.

Об'єктив камери GV-097-IP-H-DOS20V-150 PTZ 1080P має регульоване фокусну відстань від 6-96 мм плюс 18-х кратний оптичний zoom, що дозволяє розглянути всі деталі на зображенні.

GV-097-IP-H-DOS20V-150 PTZ 1080P

Звичайна система відеоспостереження обмежується тим, що камера, встановлена в приміщенні або на вулиці, охоплює тільки одну область, що створює певні труднощі, якщо необхідно відстежити пересування між ділянками, де встановлено відеоспостереження, оскільки огляд камер обмежений.

Камера  GV-097-IP-H-DOS20V-150 PTZ 1080P  відрізняється від звичайної PTZ GV-082-IP-H-DOS20V-200 PTZ 1080P  тим, що вона автоматично розпізнає, захоплює і фокусується на рухомих об'єктах. При правильному налаштуванні не потребує участі оператора, повністю автономна.

GV-097-IP-H-DOS20V-150 PTZ 1080P

Таким чином, використовуючи GV-097-IP-H-DOS20V-150 PTZ 1080P, ви отримуєте точні дані про пересування по всій території об'єкта.

Нагадуємо, що згідно з українським законодавством відеоспостереження за співробітниками на робочому місці без їх згоди суворо заборонено!

Ми рекомендуємо

Читайте також:
Analitika-dvizheniya-IP-kamery-dlya-videonablyudeniya-s-intellektom-banner

Новини

Аналітика руху: IP камери для відеоспостереження з інтелектом

На протяжении нескольких десятилетий ведущие бренды систем видеонаблюдения разрабатывают и внедряют технологии отслеживания движения человека и распознавания лиц

banner

Стаття

Чи потрібно попереджати про відеоспостереження?

Юридичні та етичні аспекти використання відеоспостереження

skidki_voennym_minus_15_banner

Новини

Знижки для військовослужбовців – 15%

Знижки – 15% для військових та їхніх сімей на продукцію GreenVision