search
Рус
Укр

Новини

Український лідер інновацій на ESX 2024: тріумф із трьома нагородами

Ukrayinskyy-lider-innovatsiy-na-ESX-2024-triumf-iz-troma-nahorodamy

Українські компанії впевнено завойовують світові ринки у сфері технологій безпеки, контролю доступу та відеоспостереження. Інноваційні рішення, висока якість продукції та постійний розвиток дають їм змогу стати конкурентоспроможними на глобальній арені. Визнання на міжнародних виставках і отримання престижних нагород підтверджують їхній успіх і вагомий внесок у розвиток індустрії.

Українська компанія Ajax Systems здобула тріумф на престижній виставці ESX 2024 у США, отримавши три нагороди за свої передові розробки у сфері безпеки та перемогу в головному конкурсі TechVision Challenge. Визнання на міжнародній арені підкреслює не тільки якість продукції, а й інноваційний підхід компанії до створення систем безпеки.

Продукти-переможці на ESX 2024:

  • TurretCam (8 Мп/2.8 мм) - найкраща в категорії IP-камер відеоспостереження.

    Завдяки високій роздільній здатності та унікальній технології захисту конфіденційності JetSparrow, ця камера відповідає всім сучасним вимогам відеоспостереження.
  • FireProtect 2 RB (Heat/Smoke/CO) UL Jeweller - нове покоління датчиків пожежної безпеки

    , яке отримало головну нагороду Best in Show за свої інноваційні характеристики, швидке реагування та точність у виявленні загроз.
  • MotionCam Outdoor (PhOD) Jeweller - вуличний датчик руху з фотопідтвердженням

    , що забезпечує максимальну ефективність захисту та мінімізує кількість хибних тривог.

Участь в ESX 2024 вкотре довела, що українські компанії, не просто впроваджують нові технології, а й формують майбутнє глобальної індустрії безпеки разом з лідерами світового ринку. Тріумф на виставці підкреслює важливість українських інновацій та їхню здатність змінювати стандарти у сфері захисту життя та майна.

GreenVision - відеонагляд з українським інтелектом

Ми рекомендуємо

Читайте також:
Ukrayinskyy-lider-innovatsiy-na-ESX-2024-triumf-iz-troma-nahorodamy

Новини

Український лідер інновацій на ESX 2024: тріумф із трьома нагородами

Інноваційні українські компанії, такі як Ajax Systems, впевнено займають провідні позиції на світових ринках технологій безпеки.

Yak-shtuchnyy-intelekt-dopomahaye-v-borotbi-z-teroryzmom

Новини

Як штучний інтелект допомагає в боротьбі з тероризмом?

Інноваційні технології, засновані на штучному інтелекті, стають ключовими в забезпеченні захисту на відкритих майданчиках, де традиційні методи охорони можуть бути недостатньо ефективними.

7

Стаття

Новий погляд на безпеку з камерами відеоспостереження GreenVision серії HOME

Украинский бренд GreenVision представляет новую серию Wi-Fi видеонаблюдения HOME