Стаття

Сучасна система відеоспостереження: як купити в Україні та не розчаруватися?

Sovremennaya-sistema-videonablyudeniya-kak-kupit-v-Ukraine-banner
  1. Сучасна система відеоспостереження: як купити в Україні та не розчаруватися?
  2. Плюси та мінуси системи відеоспостереження
  3. Завдання, які вирішує система відеоспостереження
  4. Як вибрати найкращу систему відеоспостереження для дому, дачі, бізнесу чи офісу?
  5. Бренд чи ноунейм: чому важливо вибирати обладнання від надійного виробника?
  6. Купити камери відеоспостереження в Україні: переваги GreenVision

Сучасна система відеоспостереження: як купити в Україні та не розчаруватися?

Сьогодні вже не потрібно пояснювати користувачам, навіщо потрібні камери відеоспостереження. Нові суперсучасні технології дозволяють здійснювати контроль процесів, аналізувати їх і створювати сприятливі умови для забезпечення безпеки в житлових будинках та офісах, у школах і магазинах, на складах та промислових об'єктах.

Плюси та мінуси системи відеоспостереження

Головна перевага систем відеоспостереження – це можливість автоматичного вирішення широкого кола завдань щодо забезпечення безпеки та контролю різних об'єктів.

Головним недоліком є порушення конфіденційності (втручання в особисте життя) при неправильному монтажу та використанні камер відеоспостереження.

Завдання, які вирішує система відеоспостереження

Задачи, которые решает система видеонаблюдения

Якщо розглядати відеоспостереження як елемент системи безпеки, то за допомогою камер можна:

  • контролювати те, що відбувається всередині квартири (будинки, магазини, офіси тощо) і на прилеглій території (двір, ворота, вхідні двері та ін.)
  • отримувати тривожні повідомлення при спробі несанкціонованого вторгнення та вчасно вживати заходів щодо усунення небезпечних ситуацій. Наприклад, зателефонувати до поліції, якщо усередину квартири намагаються проникнути злодії.
  • здійснювати автоматичне патрулювання заданого периметра на різних об'єктах
  • налаштувати звукову або світлову сигналізацію, за умови встановлення камер, обладнаних LED прожекторами та системою звукового оповіщення
  • контролювати перетин «червоної лінії» при підході до приміщень, де зберігаються цінності, конфіденційна інформація тощо.
  • використовувати архіви записів з камер відеоспостереження як матеріали для розслідування спірних ситуацій та надавати відео як доказ у судових розглядах

Современные технологии в системах IP видеонаблюдения

Сучасні технології в системах IP відеоспостереження, крім забезпечення контролю безпеки, дозволяють моніторити та аналізувати наступні процеси:

  • робочий час співробітників (контроль приходу, перебування на робочому місці та виходу з роботи)
  • якість роботи офісних службовців, обслуговуючого персоналу в кафе, ресторанах, магазинах, салонах краси тощо, а також найманих домашніх працівників (няня, прибиральниця, садівник тощо)
  • ненав'язливий контроль підлітка чи дитини молодшого шкільного віку, якщо він надовго залишається один удома чи гуляє у дворі без нагляду дорослих
  • спостереження за новонародженою дитиною, коли вона спить, з іншої кімнати (кухні) – функція «відеоняня»
  • можливість контролювати домашню тварину на відстані
  • Віддалений зв'язок з близькими та можливість контролювати, наприклад, прийом ліків літніми батьками

Як вибрати найкращу систему відеоспостереження для дому, дачі, бізнесу чи офісу?

Как выбрать лучшую систему видеонаблюдения для дома

Постановка завдань – перший та найважливіший етап при проектуванні та встановленні будь-якої системи відеоспостереження.

Після того, як ви визначилися, що таке відеоспостереження, необхідно зрозуміти, навіщо воно потрібне на вашому об'єкті. Щоб грамотно підібрати обладнання та отримати якісне відеоспостереження без зайвих витрат, складіть докладний список завдань із прив'язкою до плану приміщень та прилеглої до них території.

Наприклад: коридор – загальний огляд території, вхідні двері – постійне спостереження з можливістю розпізнавання осіб тощо.

Накресліть схему розміщення камер відеоспостереження та складіть план комунікацій (прив'язка до стаціонарних розеток 220V, прокладання кабельних мереж для підключення обладнання), а також продумайте систему безперебійного живлення для систем відеоспостереження та охоронної сигналізації.

Навіть якщо ви плануєте встановлення комплекту відеоспостереження з 2 камер, перед тим, як купити обладнання, проконсультуйтеся зі спеціалістами.

Отримати безплатну консультацію експертів технічного департаменту GreenVision: 0 800 218 536

Вибір обладнання. Сучасні інтелектуальні системи відеоспостереження відрізняються одна від одної:

  • типом підключення: дротові, коли зв'язок між обладнанням здійснюється за кабельними мережами та бездротові – відео передається від камери до монітора через підключення до Wi-Fi

  • способом передачі сигналу: аналогові (HDCVI, HDTVI та AHD), цифрові (IP) та гібридні (підтримують кілька стандартів передачі сигналу)

Як правило, якісне та недороге відеоспостереження незалежно від типу передачі сигналу має стандартні функції, здатні вирішувати базові завдання, поставлені для систем відеоспостереження:

  • зйомка відео в хорошій роздільній здатності та передача його монітор
  • архівація записів із камер відеоспостереження
  • можливість запису за рухом
  • надсилання тривожних повідомлень
  • налаштування «приватних зон», зон перетину «червоної лінії» тощо.
  • деталізація зображення (залежить від фокусної відстані та типу об'єктива)

Для виконання складніших завдань моніторингу та аналітики того, що відбувається на об'єкті, необхідно вибирати камери відеоспостереження з використанням сучасних технологій та штучного інтелекту.

Бренд чи ноунейм: чому важливо вибирати обладнання від надійного виробника?

На ринку українського відеоспостереження представлено багато моделей відеокамер та реєстраторів від різних виробників. Ми не відкриємо таємницю, якщо скажемо, що у 99% випадків українські системи відеоспостереження виробляються в Китаї.

Сучасні технології дозволяють виготовляти якісне та недороге цифрове відеоспостереження. При цьому важливо розуміти, що, купуючи обладнання за заниженими цінами у невідомого виробника, ви граєте в лотерею. Для забезпечення безпеки та контролю об'єкта системи відеоспостереження повинні працювати у режимі 24/7 незалежно від умов довкілля. Неякісні камери часто виходять з ладу, що спричиняє витрати на ремонт або заміну обладнання.

Бренди, які цінують свою репутацію на ринку, ретельно обирають заводи – виробники, а також впроваджують багаторівневі системи контролю якості обладнання на всіх етапах: виробництво, перевезення, надходження на склад, зберігання та відправлення споживачеві.

Надійні компанії виробники та експортери надають гарантійне та післягарантійне обслуговування систем відеоспостереження у сертифікованих центрах. Купуючи обладнання з гарантією, ви набуваєте впевненості, що у разі виходу з ладу камери або відеореєстратора отримаєте заміну або кваліфікований ремонт.

Купити камери відеоспостереження в Україні: переваги GreenVision

Купить камеры видеонаблюдения в Украине

  • Висока якість за доступною ціною. GreenVision постачає обладнання в Україну безпосередньо від виробника. Компанія проводить політику контролю цін з метою недопущення невиправданого завищення вартості нашої продукції

  • Широкий асортимент систем відеоспостереження для дому, офісу та інших об'єктів. Ми запропонуємо вам ефективне та надійне обладнання відповідно до цілей та завдань, які ви визначили для системи відеоспостереження на своєму об'єкті.

  • Безплатне консультування на етапі вибору обладнання. В нашій команді працюють фахівці високої кваліфікації, які дадуть відповідь на всі ваші запитання та допоможуть підібрати обладнання виходячи з практичного застосування систем відеоспостереження на різних об'єктах.

  • Можливість замовити послуги монтажу та налаштування обладнання. Довірте свою безпеку професіоналам.

  • Можливість обрати зручний спосіб оплати. При оформленні замовлення можна вибрати спосіб оплати (передоплата або післяплата) а також скористатися послугами «миттєва розстрочка» та «сплата частинами» від ПриватБанку.

  • Безплатне доставлення. Доставляємо товари  територією України згідно з актуальними мапами поштових операторів. При замовленні від 1500 гривень – послуги перевезення Новою Поштою оплачує компанія

  • Гарантія якості та технічна підтримка. Надаємо офіційну гарантію від виробника на все обладнання терміном від 12 місяців (залежно від моделі).

  • Безплатні програмні засоби та їх оновлення знаходяться у вільному доступі на офіційному сайті GreenVision. Встановити та налаштувати ПЗ можна самостійно або за допомогою наших фахівців

Ми рекомендуємо

Читайте також:
Sovremennaya-sistema-videonablyudeniya-kak-kupit-v-Ukraine-banner

Стаття

Сучасна система відеоспостереження: як купити в Україні та не розчаруватися?

Відеоспостереження – це можливість автоматичного вирішення широкого кола завдань

banner

Стаття

Чи потрібно попереджати про відеоспостереження?

Юридичні та етичні аспекти використання відеоспостереження

skidki_voennym_minus_15_banner

Новини

Знижки для військовослужбовців – 15%

Знижки – 15% для військових та їхніх сімей на продукцію GreenVision