Огляд

Огляд IP камер відеоспостереження з дозволом 5 МП від ТМ GreenVision

Obzor-IP-kamer-videonablyudeniya-s-razresheniyem-5-MP-banner

Нещодавно в асортименті ТМ GreenVision з'явилися IP камери відеоспостереження нового покоління з дозволом зображення 5 мегапікселів.

Про переваги нових моделей і про те, як їх найкраще використовувати в побутових системах відеоспостереження розповідають технічні фахівці відділу якості ТМ GreenVision.

На сьогодні в нашому каталозі представлені 5-ти мегапіксельні відеокамери, кі працюють на основі матриці SONY Starvis Back-illuminated CMOS 1 / 2.8. Матриці цього типу мають високу чутливість в нічний час, що дозволяє отримувати кольорове зображення з камер в темну пору доби. Звичайні камери при перемиканні в нічний режим дають чорно-біле зображення. Для поліпшення якості зображення при низькій освітленості об'єкта, відеокамери ТМ GreenVision обладнано вбудованою інфрачервоною підсвіткою.

 IP камеры видеонаблюдения нового поколения

5-ти мегапіксельні камери серії Е підтримують формати стиснення Н.264, Н.264 +, Н.265 і Н.265 +. При використанні Кодаків Н.265 і Н.265 + з'являється можливість економити місце на жорсткому диску і зберігати більшу кількість архівних записів. Наприклад, при постійному запису архівів з 5-ти мегапіксельної камери протягом доби архів займає, в середньому, 160 Гб - при використанні стандартного Кодака або 80 Гб - при використанні формат Н.265.

Однією з переваг камер відеоспостереження серії Е є повна сумісність з NVR реєстраторами інших брендів. Всі моделі цієї серії підтримують міжнародний протокол Onvif, який використовує більшість світових виробників обладнання для відеоспостереження. Протокол Onvif дозволяє реєстратору приймати відео, сприймати тривогу від датчика руху, а також автоматично налаштовувати й коригувати час на камері та на реєстраторі.

Наші IP камери відеоспостереження використовують внутрішні протоколи двох крупних виробників систем відеоспостереження, HIK і XM, за допомогою яких, крім стандартних налаштувань Onvif, можна регулювати кольоровість, яскравість і контрастність, а також змінити IP адресу на камері.

 IP камеры видеонаблюдения нового поколения

Протокол HTTPS дозволяє налаштовувати вебінтерфейс камери через Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera та інші браузери. Це набагато спрощує процедуру, оскільки раніше налаштовувати камери можна було тільки через Internet Explorer шляхом скачування та установки спеціальних додатків. HTTPS дозволяє змінювати налаштування камери не тільки з комп'ютера, але і з будь-яких мобільних пристроїв (планшет, телефон).

 IP камеры видеонаблюдения нового поколения

Короткий опис моделей 5-ти мегапіксельних камер відеоспостереження, що є у нашому каталозі:

  1. Антивандальная IP камера GV-099-IP-E-DOS50-20 POE 5MP (11020) – камера відеоспостереження купольного типу. Антивандальна, в металевому корпусі. Може застосовуватися як для внутрішнього, так і для зовнішнього відеоспостереження. Об'єктив з фіксованим фокусом 2,8 мм. Кут огляду - 110 °.

  2. Вулична IP камера GV-100-IP-E-DOS50-30 POE 5MP (11021) – циліндрична, на кронштейні в металевому корпусі. Слот під SSD карту, вбудований в корпус камери відеоспостереження дозволяє архівувати зображення без допомоги реєстратора. Об'єктив з фіксованим фокусом 2,8 мм. Кут огляду - 110 °.

  3. Антивандальна IP камера GV-101-IP-E-DOS50V-30 POE 5MP (11022) – може бути використана для зовнішнього або внутрішнього відеоспостереження. Корпус металевий. Варіофокальний об'єктив (не моторизований). Фокусна відстань 2,8 - 12 мм. Кут огляду 110 - 26 градусів.

  4. Вулична IP камера GV-102-IP-E-COS50V-40 POE 5MP (11023) – циліндрична, на кронштейні. Корпус металевий. Варіофокальний об'єктив (не моторизований). Фокусна відстань 2,8 - 12 мм. Кут огляду 110 - 26 градусів.

Перегляд і управління камерами відеоспостереження GreenVision  серії Е з мобільних телефонів здійснюється за допомогою спеціального додатка BitVision для iPhone, iPad, Android і Android Pad.

Читайте також:
banner

Стаття

Чи потрібно попереджати про відеоспостереження?

Юридичні та етичні аспекти використання відеоспостереження

skidki_voennym_minus_15_banner

Новини

Знижки для військовослужбовців – 15%

Знижки – 15% для військових та їхніх сімей на продукцію GreenVision