Рус
Укр

Новини

Як штучний інтелект забезпечив безпеку на Олімпійських іграх 2024 у Парижі?

Security at the Paris Olympics

Після завершення Олімпійських ігор 2024 року в Парижі президент Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій Себастьян Коу зазначив, що одним із головних викликів було забезпечити безпеку глядачів, не створюючи відчуття перебування в карантині. І Париж успішно впорався з цим завданням.

Ключову роль у забезпеченні безпеки зіграли системи відеоспостереження на основі штучного інтелекту. Такі системи допомогли контролювати громадські місця, критичну інфраструктуру та дорожній рух у режимі реального часу. Завдяки цьому правоохоронні органи могли оперативно реагувати на будь-які підозрілі ситуації.

Можливості штучного інтелекту значно поліпшили безпеку та продуктивність на Іграх, а модернізація стандартних камер до хмарних ШІ систем виявилася економічно ефективним рішенням. Це дало змогу організаторам своєчасно виявляти проблемні зони, такі як скупчення людей тощо.

У результаті Ігор 2024 року Париж продемонстрував, як сучасні технології можуть допомогти в організації безпечного та комфортного заходу світового рівня.

Ми рекомендуємо

Читайте також:
Security at the Paris Olympics

Новини

Як штучний інтелект забезпечив безпеку на Олімпійських іграх 2024 у Парижі?

Можливості штучного інтелекту значно поліпшили безпеку та продуктивність на Іграх, а модернізація стандартних камер до хмарних ШІ систем виявилася економічно ефективним рішенням.

Novyy-krok-do-bezpeky-na-zaliznytsi-za-dopomohoyu-shtuchnoho-intelektu

Новини

Новий крок до безпеки на залізниці за допомогою штучного інтелекту

Компанія AI Tech представила нову програму AI-RAIL для аналізу відео на основі вдосконаленого штучного інтелекту та алгоритмів глибокого навчання.

Firefighting robots

Новини

Нові технології для рятувальників: роботи - пожежники на варті безпеки

Роботизовані системи для гасіння пожеж обладнані тепловими сенсорами, детекторами диму і газоаналізаторами, що дає змогу швидко виявляти пожежі та небезпечні гази.