Рус
Укр

Стаття

Новий погляд на безпеку з камерами відеоспостереження GreenVision серії HOME

7
  • Як працює відеоспостереження для приватного будинку через смартфон?
  • Чому камери серії HOME від GreenVision - це більше, ніж просто контроль безпеки?
  • Даруйте любов та увагу дітям на відстані
  • Піклуйтеся про літніх або хворих родичів
  • Контролюйте поведінку домашніх тварин
  • Слідкуйте за роботою домашнього персоналу
  • Автономні Wi-Fi камери GreenVision серії HOME: властивості кожної моделі
  • Вважається, що контроль безпеки - це складна система камер відеоспостереження, датчиків руху, сигналізації, що потребує величезних витрат на встановлення та обслуговування.

    Насправді все не так складно, як може видаватися з першого погляду. Сучасні технології дозволяють встановлювати недороге відеоспостереження для дому, без проведення нескінченних кабельних ліній і встановлення великої кількості обладнання.

    Український бренд GreenVision представляє нову серію Wi-Fi відеоспостереження HOME. У цій статті поговоримо, як одна маленька камера з оригінальним дизайном і безліччю корисних функцій зможе змінити уявлення про контроль безпеки ваших близьких, вашого будинку і вашого майна.

    Як працює відеоспостереження для приватного будинку через смартфон?

    Як працює відеоспостереження для приватного будинку через смартфон?

    Бездротове відеоспостереження для приватного будинку, дачі або квартири базується на використанні IP-камер, які використовують Wi-Fi для транслювання відео- та аудіосигналів.

    Встановлення мінікамери Wi-Fi не вимагає додаткових дротів, тому що вона отримує живлення від стандартної розетки. Отже, ви можете під'єднати відеоспостереження своїми руками в будь-якому зручному місці, а також змінювати місце розташування камери залежно від потреб і обставин.

    Спеціальний мобільний застосунок дає змогу в кілька кліків налаштувати відеоспостереження через телефон. Для цього необхідно купити камеру спостереження для дому GreenVision серії HOME, ціна якої доступна для будь-якої категорії споживачів. Підключіть блок живлення в розетку. Скачайте застосунок і, скориставшись інтуїтивними підказками, налаштуйте керування камерою і перегляд відео онлайн у режимі реального часу.

    Бездротові поворотні камери серії НОМЕ обертаються на 380°. Користувач отримує повний огляд у зоні дії об'єктива.

    Можливість запису відео на карту пам'яті допоможе проаналізувати спірні ситуації або виявити причину виниклої проблеми. Наприклад, якщо в будинку щось зникло, ви зможете переглянути записи й зрозуміти, що сталося.

    Якщо у вас вимкнуть світло камера продовжить працювати від повербанка. Розумна Wi-Fi камера GreenVision серії HOME гарантує, що ви завжди будете в курсі подій, які відбуваються вдома.

    Ви можете постійно стежити за тим, що коїться, або налаштувати сповіщення «за рухом», щоб отримувати повідомлення в разі виявлення підозрілої активності в зоні дії камери. Контролюйте події та вживайте оперативних заходів для запобігання небезпечних ситуацій (спроба злому, хуліганство тощо).

    Чому камери серії HOME від GreenVision - це більше, ніж просто контроль безпеки?

    Чому камери серії HOME від GreenVision - це більше, ніж просто контроль безпеки?

    Камери серії HOME від GreenVision - це не просто бюджетне відеоспостереження для дому, що допомагає контролювати безпеку вашого майна.

    Це суперсучасні гаджети, які дозволяють піклуватися про близьких на відстані, наповнюючи ваше життя спокоєм та емоційним теплом.

    Даруйте любов та увагу дітям на відстані

    Даруйте любов та увагу дітям на відстані

    Сьогодні, коли війна розділила сім'ї, надто важливо дати дитині відчувати любов і увагу близьких людей, навіть коли їх фізично немає поруч із нею.

    Встановивши бездротову Wi-Fi камеру GreenVision і під'єднавши застосунок, тато, перебуваючи в іншому місті, зможе бачити й чути, як малюк грається у своїй кімнаті.

    Мама, змушена працювати, в будь-який момент може переконатися, що дитина в безпеці і її нічого не турбує.

    Відеоспостереження в телефоні - ефективний спосіб проконтролювати роботу няні або репетитора.

    Крім того, камери в будинку дають змогу стежити, як проходить процес дистанційного навчання і ненав'язливо контролювати підлітка, який залишається вдома один.

    Завдяки функції двостороннього зв'язку люблячі бабуся і дідусь, які живуть окремо, зможуть не тільки побачити та почути онуків, а й поговорити ними.

    Віддалене відеоспостереження через смартфон дає змогу зберегти важливі моменти з життя вашого малюка. А живе спілкування через відеокамеру на відстані допомагає рідним не втратити емоційний зв'язок з дитиною.

    Піклуйтеся про літніх або хворих родичів

    Піклуйтеся про літніх або хворих родичів

    Зазвичай літні родичі потребують більше турботи й уваги, ніж вони про це просять. Самотні бабусі й дідусі потребують спілкування з дітьми та онуками, особливо якщо ви живете далеко.

    З огляду на вік людям похилого віку складно освоїти сучасні засоби комунікації. Встановіть у них вдома камеру спостереження Wi-Fi із серії HOME з екраном і функцією відеодзвінка. Таким чином, ви зможете зателефонувати батькам, бабусі чи дідусеві та обговорити важливі питання. Вони автоматично почують і побачать вас.

    Якщо ваша близька людина потребує постійного догляду, відеоспостереження дає змогу вам стежити за її станом. Ви помітите зміни в її поведінці або здоров'ї та зможете вжити заходів, наприклад, зателефонувати лікарю або викликати швидку допомогу.

    Контролюйте поведінку домашніх тварин

    Контролюйте поведінку домашніх тварин

    За допомогою камери ви можете бачити, що робить ваш пухнастик, коли нікого немає вдома. Може виявитися, що він, наприклад, злякався гучного шуму на вулиці. Відеокамера для дому GreenVision дасть вам змогу швидко заспокоїти тварину на відстані.

    Слідкуйте за роботою домашнього персоналу

    Слідкуйте за роботою домашнього персоналу

    Спостерігаючи за роботою няні, ви зможете уникнути непрофесійної поведінки та бути впевненими, що малюкові нічого не загрожує під час вашої відсутності.

    Бездротова Wi-Fi камера допоможе проконтролювати роботу хатньої робітниці, ремонтної бригади та інших працівників, запобігаючи крадіжкам і псуванню майна.

    Автономні Wi-Fi камери GreenVision серії HOME: властивості кожної моделі

    Бездротова поворотна камера GV-165-GM-DIG30-10 PTZ 3MP

    Роздільна здатність - 3 МП

    Камера забезпечує високу якість зображення. На відео можна чітко розрізняти деталі та обличчя.

    Кут огляду - 92°

    Дозволяє охоплювати велику площу, мінімізуючи сліпі зони.

    Кут повороту по горизонталі - 360°

    Надає користувачеві легко налаштовувати кут огляду, не переміщаючи камеру

    Регульований нахил вгору і вниз - 90°

    Дає можливість контролювати верхні та нижні зони спостереження.

    Інфрачервоне підсвічування - 10 м

    Інфрачервоне підсвічування забезпечує чітке зображення в умовах низької освітленості. Камера ефективно працює в нічний час, що значно підвищує безпеку.

    Бездротова поворотна камера два об'єктиви GV-193-GM-DIG40-10 5х PTZ

    Два об'єктиви

    Щоб розширити можливості відеоспостереження без встановлення додаткового обладнання, рекомендуємо купити Wi-Fi камеру міні з двома об'єктивами. Кожен об'єктив можна налаштувати під різні завдання:

    • один - для загального огляду сцени
    • інший - для деталізованої зйомки важливого об'єкта, наприклад, вхідних дверей.

    Функція незалежного керування кожним об'єктивом через мобільний застосунок дає користувачеві повну свободу дій.

    Можливість масштабування

    Дає змогу користувачеві збільшувати зображення без втрати якості.

    За потребою можна швидко наблизити цікаву для користувача ділянку і розглянути деталі, які не видно під час звичайного перегляду.

    Бездротова поворотна камера два об'єктиви GV-186-GM-DIG40-10 PTZ 2MP + 2MP

    Камера GreenVision серії HOME з двома об'єктивами, один з яких поворотний - ефективне рішення для створення домашнього відеоспостереження. Статичний об'єктив фіксує важливу зону, забезпечуючи постійний контроль. Поворотний об'єктив, при потребі, можна направляти на будь-які інші ділянки. Ви можете спостерігати одночасно за кількома областями, без необхідності встановлення додаткових камер.

    Наприклад, власник приватного будинку може встановити таку камеру для спостереження за входом у будинок і територією двору. Статичний об'єктив завжди спрямовано на вхідні двері для безперервного контролю, тоді як поворотний об'єктив може:

    • спостерігати за дітьми, які грають на задньому дворі
    • стежити за автомобілем на парковці
    • контролювати роботу садівника тощо

    Користувач може керувати поворотним об'єктивом через смартфон.

    Бездротова поворотна камера з екраном GV-196-DIG20-10 PTZ 2MP

    Камера з вбудованим екраном для відеодзвінка - це:

    • швидка та зручна комунікація з відвідувачами
    • підвищення рівня безпеки завдяки візуальній та аудіо ідентифікації
    • простота у використанні для всіх членів сім'ї, в тому числі дітей і літніх людей

    Наприклад, власник квартири в багатоквартирному будинку встановлює таку камеру біля вхідних дверей. Коли приходить листоноша або кур'єр, власник одразу бачить його на екрані та через вмонтований мікрофон може попросити залишити посилку або передати важливу інформацію. Це дає змогу контролювати всі візити, не підходячи до дверей і не відволікаючись від справ.

    Ми рекомендуємо

    Читайте також:
    7

    Стаття

    Новий погляд на безпеку з камерами відеоспостереження GreenVision серії HOME

    Украинский бренд GreenVision представляет новую серию Wi-Fi видеонаблюдения HOME

    Innovatsiyi-u-sferi-bezpeky-yak-innovatsiyni-tekhnolohiyi-zminyuyut-pidkhid-do-okhorony-pravoporyadku-v-OAE

    Новини

    Інновації у сфері безпеки: як інноваційні технології змінюють підхід до охорони правопорядку в ОАЕ

    Провідні постачальники технологій у сфері інтелектуальної безпеки та аналізу даних в Об'єднаних Арабських Еміратах поставили амбітну мету - зробити ОАЕ найбезпечнішою країною у світі.

    Novyy-krok-do-bezpeky-na-zaliznytsi-za-dopomohoyu-shtuchnoho-intelektu

    Новини

    Новий крок до безпеки на залізниці за допомогою штучного інтелекту

    Компанія AI Tech представила нову програму AI-RAIL для аналізу відео на основі вдосконаленого штучного інтелекту та алгоритмів глибокого навчання.