Огляд

Відеореєстратор NVR GV-N-G009 / 64 для 64 IP відеокамер

Videoregistrator-NVR-GV-N-G009-64-dlya-64-IP-videokamer-banner

Відеореєстратор NVR GV-N-G009/64 від ТМ GreenVision - багатофункціональний пристрій, який застосовують для побудови професійних систем відеоспостереження на об'єктах малого і середнього бізнесу, а також для забезпечення безпеки власників багатоквартирних будинків (ОСББ)

Відеореєстратор підтримує 64 канали зв'язку з цифровими IP камерами високої роздільної здатності та забезпечує віддалений доступ до кожного з каналів в режимі реального часу з мобільних пристроїв (айфони, смартфони, планшети та інше)

Функціональні можливості мережевого відеореєстратора GV-N-G009/64

1. Прийом та обробка зображень. Відеореєстратор приймає, обробляє і записує зображення одночасно з IP 64 камер внутрішнього і зовнішнього спостереження дозволом від 720р до 6МП. Пропускна здатність - 256 Мб / с, на сьогодні - це один з найвищих показників прийому вхідних потоків відеореєстраторами, існуючими на ринку України. Відеореєстратор обладнано двома мережевими картами для створення 2 різних підмереж, підключення камер та інтернету, або створення 2-х мереж з камерами для розвантаження трафіку в мережі.

Видеорегистратор NVR GV-N-G009/64

2. Підтримка протоколу Onvif 2.4. Загальноприйнятий стандарт Onvif (Open Network Video Interface Forum) 2.4 успішно розв'язує проблеми сумісності обладнання від різних виробників. Даний протокол значно спрощує створення систем відеоспостереження на основі IP. Наприклад, ви вирішили розширити вже існуючу мережу відеокамер на одному або декількох об'єктах, підтримка відеореєстратором NVR GV-N-G009/64 протоколу Onvif дозволяє зробити це без повної заміни камер. Переконайтеся, що встановлене у вас обладнання підтримує стандарт Onvif, і сміливо підключайте їх до реєстратора, додавши в систему необхідну кількість додаткових камер.

Видеорегистратор NVR GV-N-G009/64

3. Прогресивна система стиснення зображень. Підтримка кодаків стиснення H.264; H.264 +; H.265; H.265 + дозволяє приймати й передавати сигнал з мінімальною затримкою зображення.

Видеорегистратор NVR GV-N-G009/64

4. Підтримка 8 жорстких дисків по 8ТВ. Максимальний обсяг, підтримуваний реєстратором - 64ТВ. Ви зможете записувати та архівувати відео зі всіх 64 камер протягом 20 діб.

Видеорегистратор NVR GV-N-G009/64

5. Наявність  HDMI та VGA портів. Два порти формату HDMI забезпечує підключення відеореєстратора до спеціального дисплея, а наявність роз'єму VGA дозволяє приєднати систему відеоспостереження до звичайного комп'ютерного монітора або телевізора.

Видеорегистратор NVR GV-N-G009/64

Підключення до мобільних пристроїв через додаток VSS Mobile. Програма дозволяє переглядати відео в онлайн-режимі, управляти поворотними відеокамерами, отримувати на телефон оповіщення при спрацьовуванні датчика руху. Додаток дуже просто можна знайти та скачати в офіційному магазині Play Market або App Store для IOS та Android, або по QR коду, зазначеному в паспорті реєстратора.

Читайте також:
Videoregistrator-NVR-GV-N-G009-64-dlya-64-IP-videokamer-banner

Огляд

Відеореєстратор NVR GV-N-G009 / 64 для 64 IP відеокамер

багатофункціональний пристрій, який застосовують для побудови професійних систем відеоспостереження

banner

Стаття

Чи потрібно попереджати про відеоспостереження?

Юридичні та етичні аспекти використання відеоспостереження

skidki_voennym_minus_15_banner

Новини

Знижки для військовослужбовців – 15%

Знижки – 15% для військових та їхніх сімей на продукцію GreenVision