Стаття

Відеоспостереження для приватного будинку: кілька раціональних рішень.

Videonablyudeniye-dlya-chastnogo-doma-neskolko-ratsionalnykh-resheniy-banner

Про користь установки систем відеоспостереження ми не один раз писали в нашому блозі. Всі розуміють, що це і безпека, і можливість контролю того, що відбувається вдома під час вашої відсутності, і ще багато інших переваг. Всупереч тому, що технології виготовлення систем для відеоспостереження не стоять на місці, склався стійкий стереотип, що обладнання відеоспостереження у себе в будинку - це процес дорогущий та клопіткий.

Про ціни можна довго сперечатися, врешті-решт, при величезній різноманітності вибору завжди знайдеться варіант згідно з вашим бюджетом. Купівля готового комплекту відеоспостереження - чудова можливість заощадити близько 15% вартості системи, плюс ви гарантовано купите сумісне обладнання.

Наприклад, комплект відеоспостереження GREEN VISION GV-K-G02/04 720Р економний варіант для зовнішнього спостереження по периметру вашого будинку.

GREEN VISION GV-K-G02/04 720Р

Чотири антивандальні відеокамери, кожна з яких оснащена інфрачервоним підсвічуванням, здатні вести спостереження в режимі 24/7. Гібридний відеореєстратор на чотири канали поєднує в собі основні переваги аналогових і цифрових систем відеоспостереження. Згодом, якщо ви захочете поміняти  AHD камери на IP IP з більшою роздільною здатністю, то вам не потрібно буде думати про заміну відеореєстратора.

Для організації ефективної системи відеоспостереження всередині та зовні приміщення ідеально підійде комплект GREEN VISION GV-K-G03/08 720Р основі восьмиканального гібридного відеореєстратора.

GREEN VISION GV-K-G02/04 720Р

Вісім вуличних відеокамер з високим класом захисту від шкідливих впливів навколишнього середовища (IP66) забезпечать контроль ключових зон:

  • Зона входу - двері, гаражні ворота, хвіртка та інше.
  • Приховані, затемнені зони, де найпростіше незаконно проникнути на територію вашої ділянки.
  • Зони зберігання матеріальних цінностей і дорогої апаратури.
  • Входи в підсобні та інші приміщення.

Якщо вам необхідно переглядати велику територію або кілька об'єктів, розташованих на значній відстані, розгляньте можливість установки IP комплекту для відеоспостереження. Наприклад, комплект для зовнішнього відеоспостереження  Green Vision GV-IP-K-L20/08 1080P з мережевим комутатором РоЕ. 

GREEN VISION GV-K-G02/04 720Р    

Ви зрозумієте всі переваги сучасного IP спостереження, таки як віддалений моніторинг через інтернет FreeIP, відправка фото по тривозі, архівація відеозаписів на google диск та інші.

Важливо розуміти, що для роботи системи відеоспостереження вам необхідно буде прокласти кабельну лінію, тому, якщо ви тільки будуєте будинок або робите ремонт, подбайте про кабелі до того, як буде виконана чистове оздоблення всередині приміщення.

Ще одне важливе правило. Перед тим як купити обладнання для відеоспостереження - обов'язково проконсультуйтеся з фахівцем - монтажником. Це допоможе вам уникнути помилок в підборі обладнання, і, як наслідок, заощадить вам купу нервів, часу і грошових коштів.

Як правило, організація системи відеоспостереження не обмежується покупкою одного або декількох комплектів відеоспостереження. Можливо, в залежності від площі вашого будинку і його дизайну, вам доведеться встановлювати додаткові відеокамери з різним функціоналом. Природно, що вам необхідно буде придбати до них відеореєстратор на 4, 8, 16 або 32 порти. До кожного порту підключається окрема відеокамера.

Увага! До мережевого відеореєстратора неможна під'єднати аналогову відеокамеру і навпаки.

 Гібридні відеореєстратори можуть працювати з декількома типами відеокамер, наприклад:

  • Реєстратор GV-A-S032/04 на 4 канали використовується як пристрій для одночасного підключення до 8 відеокамер (аналогових, AHD, CVI, TVI та IP) з роздільною здатністю від 720р до 1080р. Відеовходи формату BNC.

GREEN VISION GV-K-G02/04 720Р

  • Реєстратор GV-S-036/08  на 8 каналів має наступні режими роботи: AHD (аналог), аналог IP і HD-TVI.

GREEN VISION GV-K-G02/04 720Р

  • РеєстраторGV-A-S034/16  приймає зображення з 16 аналогових, AHD або IP камер відеоспостереження, в залежності від режиму роботи.

GREEN VISION GV-K-G02/04 720Р

Мережеві NVR відеореєстратори для IP камер застосовують для створення професійних систем відеоспостереження. Це досить дорога техніка, але її покупка себе виправдає. 32 канальний реєстратор типу GV-N-G006/32 здатний обробляти та передавати зображення з роздільною здатністю до 16 МП.

GREEN VISION GV-K-G02/04 720Р

Додаткові функції - деталізація зображення, ідентифікування облич і аналіз периметра.

Читайте також:
Videonablyudeniye-dlya-chastnogo-doma-neskolko-ratsionalnykh-resheniy-banner

Стаття

Відеоспостереження для приватного будинку: кілька раціональних рішень.

Про користь установки систем відеоспостереження ми не один раз писали в нашому блозі.

banner

Стаття

Чи потрібно попереджати про відеоспостереження?

Юридичні та етичні аспекти використання відеоспостереження

skidki_voennym_minus_15_banner

Новини

Знижки для військовослужбовців – 15%

Знижки – 15% для військових та їхніх сімей на продукцію GreenVision