Новини

Транспортна компанія для підприємців

Transportna-kompaniya-dlya-pidpryyemtsiv-banner

У Вашому досвіді ведення бізнесу були випадки, коли через проблеми з доставленням замовлення, з вини перевізника, клієнт відмовлявся від покупки, розривал угоди, доводилося втрачати не тільки гроші, але й надійних партнерів?

Торгова марка LogicPower існує на ринку більше 10 років. Ми намагаємося максимально швидко та без перешкод доставляти замовлення нашим партнерам, тому співпрацюємо з найкращими транспортними компаніями-перевізниками в Україні.

У березні 2020 року на території нашого складу, за адресою: м Одеса, вул. Моторна, 8 / К1 відкрилося відділення транспортної компанії DELIVERY, яка з 2001 року надає транспортні та логістичні послуги для підприємців.

Багаторічний досвід роботи у сегменті В2В (бізнес для бізнесу) дав нам змогу визначити критерії якості доставки вантажів нашим оптовим замовникам:

Найкраще співвідношення вартості та швидкості доставки замовлень для підприємців. Компанія Ділевері розробила оптимальну логістику використання групногабарітного транспорту, яка дозволяє надавати вигідну ціну на перевезення протягом 24,48 або 72 годин. РОЗРАХУВАТИ ВАРТІСТЬ ДОСТАВЛЕННЯ

Висока швидкість обслуговування клієнтів, відсутність черг.

Можливість здійснювати перевезення нестандартних, великогабаритних та великовагових вантажів. Максимальна вага одного неподільного вантажу в компанії DELIVERY становить 1,5 тонни. Наше відділення обладнане естакадою, електронавантажувачами, вагами та іншим професійним вантажним ї ваговим обладнанням для роботи з великогабаритними та нестандартними вантажами.

Різноманітний вибір тари та пакувальних матеріалів. Фахівці компанії Делівері упаковують вантажі в залежності від галузі відправника та специфіки товару, тому компанія має мінімальні показники втрат і пошкоджень багажу під час перевезень і навантажувально-розвантажувальних робіт.

100% відповідальність компанії за вантаж. Клієнти компанії DELIVERY самі вибирають рівень безпеки вантажу:

  1. Особиста відповідальність перевізника
  2. Індивідуальне страхування
  3. Безпечний договір

Крім того, компанія DELIVERY надає можливість післяплати за товар. А також послугу доставлення вантажу, не тільки на відділення компанії, але й до Вас на склад або в магазин.

СПЕЦІАЛЬНА ПРОПОЗИЦІЯ: безкоштовний прийом габаритних вантажів та оптових відправок безпосередньо з Вашого підприємства.

* Діє тільки для Одеси

** Термін дії спеціальної пропозиції обмежений

Також, інші акції, знижки та бонусні програми для всіх клієнтів компанії!

Делівері - вигідний, зручний та безпечний сервіс доставки для підприємців в Україні!!

Адреса відділення м Одеса, вул. Моторна, 8 / К1

Як нас знайти?

Google Maps

2ГИС

Читайте також:
Transportna-kompaniya-dlya-pidpryyemtsiv-banner

Новини

Транспортна компанія для підприємців

як забезпечити безпечне перевезення вантажів

banner

Стаття

Чи потрібно попереджати про відеоспостереження?

Юридичні та етичні аспекти використання відеоспостереження

skidki_voennym_minus_15_banner

Новини

Знижки для військовослужбовців – 15%

Знижки – 15% для військових та їхніх сімей на продукцію GreenVision