Стаття

Щасливого Різдва: 5 основних правил, як убезпечити своє майно

Schastlivogo-Rozhdestva-banner

Різдвяні та новорічні канікули - чудовий привід поїхати на відпочинок з друзями або з сім'єю. Ретельно плануючи поїздку, в радісних клопотах, ми частенько забуваємо про те, що, за статистикою, пік квартирних та майнових крадіжок припадає саме на новорічні свята.

Статистика - це сухі цифри, поки справа не стосується Вас чи Вашого майна. Нагадуємо прості правила безпеки, дотримуючись яких Ви точно не станете героєм сумної статистики пограбувань.

Правило № 1: НЕ БАЗІКАЙ!

НЕ БОЛТАЙ!

Не потрібно розповідати всім і кожному, що Ви на тиждень збираєтеся в Швейцарію, в Буковель або до бабусі в село, і відбуваєте з дому 25 грудня в 11 годин вечора. Подумайте, навіщо вашим сусідам або малознайомим людям ця інформація, і як вони можуть нею скористатися? Це ж стосується і соціальних мереж.

Не рідко трапляється, що таксисти виступають в ролі інформаторів для злодіїв. Щоб убезпечити себе, чи не викликайте таксі на вокзал або в аеропорт зі стаціонарного телефону і не розбовтуйте, куди і як на довго Ви їдете.

Правило №2: ХОВАЙ КОШТОВНІ РЕЧІ!

СПРЯЧЬ ЦЕННОСТИ!

Важливі документи та цінності на час поїздки непогано було б покласти у банківський сейф. Вибирайте системний і надійний банк, бажано міжнародного рівня.

Головна перевага банківських сховищ - наявність цілодобового (безперервного) відеоспостереження всередині та зовні.

 Правило №3: ГАСИТЬ СВІТЛО!

УХОДЯ, ГАСИТЕ СВЕТ!

Перед від'їздом не забудьте відключити від електромережі всі прилади, які можна залишити відключеними. Перекрийте газ і воду. Це не тільки убезпечить Ваш будинок від аварійних ситуацій, а й значно скоротить комунальні платежі.

Переконайтеся, що Ваші контактні номери є у представника керуючої компанії (ЖЕКу, ОСББ), щоб у разі аварій в міжбудинкових інженерних мережах, з Вами можна було оперативно зв'язатися. Залиште комплект ключів родичам або сусідам, яким Ви особливо довіряєте, щоб у випадках форс-мажорних ситуацій працівники аварійних служб могли потрапити у Вашу квартиру.

Правило №4: БЕРЕЖІТЬ АВТОМОБІЛЬ!

БЕРЕГИ АВТОМОБИЛЬ!

На час поїздки залиште машину на стоянці, що охороняється або в паркінгу, де є цілодобове відеоспостереження.

Постарайтеся максимально захистити своє авто від крадіїв. Переконайтеся, що сигналізація не посадить акумулятор в найближчі кілька діб. Скористайтеся додатковими механічними запорами та блокаторами. Поставте на колеса гайки «з секретом». Попросіть людей, яким Ви довіряєте доглянути за машиною під час Вашої відсутності.

Якщо Ви подорожуєте на власному автомобілі, обов'язково запишіть в контакти свого телефону номери страхової компанії, що видала Вам КАСКО.

Правило №5 ТРИМАЄТЕ ВСЕ ПІД КОНТРОЛЕМ!

ДЕРЖИТЕ ВСЕ ПОД КОНТРОЛЕМ!

Встановіть відеоспостереження. Сучасні технології дозволяють переглядати відеозаписи з камер спостереження з будь-якої точки світу, де є Інтернет. Спеціальні датчики руху, встановлені в відеокамерах, допоможуть контролювати кожного, хто підходить до вхідних дверей під час Вашої відсутності, фото з повідомленням прийде на електронну пошту.

Команда GreenVision бажає Вам весело і безтурботно провести різдвяні та новорічні канікули. Нехай наступний рік буде щасливим і принесе Вам благополуччя, а ми подбаємо про Вашу безпеку.

Читайте також:
Schastlivogo-Rozhdestva-banner

Стаття

Щасливого Різдва: 5 основних правил, як убезпечити своє майно

Різдвяні та новорічні канікули - відмінний привід поїхати відпочивати з друзями або з сім'єю.

banner

Стаття

Чи потрібно попереджати про відеоспостереження?

Юридичні та етичні аспекти використання відеоспостереження

skidki_voennym_minus_15_banner

Новини

Знижки для військовослужбовців – 15%

Знижки – 15% для військових та їхніх сімей на продукцію GreenVision