Рус
Укр

Новини

Революція в захисті особистих даних за допомогою розумних камер

PrivacyLens

В епоху, коли розумні пристрої стали невіддільною частиною нашого життя, захист особистих даних виходить на перший план. PrivacyLens - нова технологія, розроблена інженерами з Мічиганського університету, здатна забезпечити анонімність користувачів.

Технологія використовує систему подвійної камери, яка включає стандартну відеокамеру і камеру з тепловим датчиком. Завдяки цьому, PrivacyLens визначає присутність людини й замінює її зображення анімованою фігурою, зберігаючи при цьому точність рухів.

Безпека даних

Технологія PrivacyLens націлена на розв'язання проблем конфіденційності даних у розумних пристроях. Алансон Семпл, доцент кафедри інформатики та інженерії, зазначив, що багато споживачів не замислюються про те, що відбувається з даними, зібраними їхніми розумними пристроями. Часто необроблені аудіо, зображення і відео автоматично відправляються на хмарні сервери виробників, незалежно від того, чи потрібні вони для роботи пристрою.

PrivacyLens знаходить застосування в громадських місцях, де важливо забезпечити присутність людей без необхідності зберігати їхні ідентифікаційні дані.

Можливе застосування в охороні здоров'я

PrivacyLens може стати кардинальним фактором у сфері охорони здоров'я, де камери часто використовуються для моніторингу хронічних захворювань.

Технологія гарантує, що необроблені зображення не зберігаються на пристроях або в хмарі, що забезпечує високий рівень захисту конфіденційності. Із застосуванням PrivacyLens користувачі більше не обиратимуть між відмовою від особистого життя та якісним лікуванням хронічних захворювань.

Ми рекомендуємо

Читайте також:
PrivacyLens

Новини

Революція в захисті особистих даних за допомогою розумних камер

PrivacyLens визначає присутність людини й замінює її зображення анімованою фігурою, зберігаючи при цьому точність рухів.

Novyy-krok-do-bezpeky-na-zaliznytsi-za-dopomohoyu-shtuchnoho-intelektu

Новини

Новий крок до безпеки на залізниці за допомогою штучного інтелекту

Компанія AI Tech представила нову програму AI-RAIL для аналізу відео на основі вдосконаленого штучного інтелекту та алгоритмів глибокого навчання.

Firefighting robots

Новини

Нові технології для рятувальників: роботи - пожежники на варті безпеки

Роботизовані системи для гасіння пожеж обладнані тепловими сенсорами, детекторами диму і газоаналізаторами, що дає змогу швидко виявляти пожежі та небезпечні гази.