Політика конфіденційності

  1. 1. Відвідувач не може використовувати даний сайт неправильно. Зокрема, відвідувач не повинен впливати та втручатися в роботу даного сайту або отримувати доступ до інформації, опублікованої на даному сайті, не через стандартний інтерфейс.

  2. 2. Відвідувач повинен використовувати даний сайт виключно відповідно до норм чинного законодавства України. Якщо адміністрація сайту виявить порушення відвідувачем даної ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА УМОВ, або запідозрить відвідувача в цьому, вона може призупинити або повністю закрити відвідувачеві доступ до сайту.

  3. 3. ФОП «Сандул Анжела Петрівна» може в будь-який час переглянути цю ПОЛІТИКУ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА УМОВИ.

  4. 4. Збір та використання персональних даних:

  5. 4.1 Персональні дані - це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

  6. 4.2 Персональні дані можуть бути отримані через різні канали зв"язку. Зокрема, через обслуговування відвідувачів сайту, письмово або по електронній формі на вебсайті.

  7. 4.3 Відвідувачу на сайті GREENVISION.UA може бути запропоновано ввести персональні дані при наявності його згоди. Зокрема, може бути запропоновано ввести ім"я, прізвище, адресу електронної пошти, номер телефону, дату народження, стать, а також зареєструватися на сайті за допомогою соціальних мереж, таких як Twitter, Facebook. ФОП «Сандул Анжела Петрівна» може звертатися до відвідувача сайту з проханням про надання інших даних.

  8. 4.4 При реєстрації на сайті GREENVISION.UA відвідувач дає згоду ФОП «Сандул Анжела Петрівна» на обробку своїх персональних і реєстраційних даних. Якщо відвідувач приймає рішення надати свої персональні дані, він тим самим дає згоду на передачу та зберігання цих даних.

  9. 4.5 ФОП «Сандул Анжела Петрівна» може збирати дані про відвідування сайту або з"єднання, які проходять через сайт. Дані відомості можуть містити сполуки, трафік, дату і час тривалості роботи в мережі Інтернет.

  10. 4.6 Персональні дані відвідувачів використовуються для забезпечення обміну інформацією, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно до Законів України "Про захист персональних даних", "Про інформацію", "Про рекламу", "Про телекомунікації", "Про підприємництво", "Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах ", НД ТЗІ 2.5-010-03" Вимоги до захисту інформації WEB-сторінки від несанкціонованого доступу ", а також Статуту ФОП« Сандул Анжела Петрівна »і нормативних актів, що регулюють діяльність ФОП«Сандул Анжела Петрівна».

  11. 4.7 4.7. Персональні дані відвідувачів можуть зберігатися протягом 3 років після того, як суб"єкт персональних даних не є користувачем сайту GREENVISION.UA.

  12. 4.8 4.8. Сервер ФОП «Сандул Анжела Петрівна» тимчасово реєструє доменне ім"я або IP - адреса комп"ютера відвідувача, а також дату доступу, файли (ім"я файлу і URL), код відповіді HTTP і вебсайт, з якого відвідувач потрапив на сайт GREENVISION.UA, кількість байт, переданих в ході сесії.

  13. 4.9 При роботі сайту GREENVISION.UA використовуються файли cookie. З їх допомогою можлива ідентифікація браузера відвідувача. У цих файлах можливе збереження налаштувань користувачів та інших відомостей. Відвідувач може налаштувати браузер таким чином, щоб відхиляти всі файли cookie або сповіщати про їх посилання.

  14. 4.10 Файли cookie використовуються, щоб зробити сайт GREENVISION.UA безпечним, захищеним і зручним. Файли cookie забезпечують підтримку функцій безпеки і їх запуск. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ І УМОВ відвідувачами або пристроями. Файли cookie допомагають оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти та блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з вебсайту.

  15. 4.11 За допомогою системи Google Analytics ФОП «Сандул Анжела Петрівна» збирає статистику про відвідування сайту GREENVISION.UA, таку як відвідувані сторінки, кількість переглядів сторінок, інформацію, яка була завантажена, домени інтернет-провайдерів і країни походження відвідувачів, а також адреси вебсайтів, які були відвідані до та після сайту GREENVISION.UA і т.д. Жодне з цих дій не пов"язане з відвідувачем особисто і вимірюється тільки в сукупності.

  16. 4.12 Особи віком до 18 років не мають права використовувати будь-які послуги на сайті GREENVISION.UA, зокрема реєстрацію. ФОП «Сандул Анжела Петрівна» ніколи навмисно не буде збирати дані про неповнолітніх, не використовуватиме їх, а також не буде розголошувати їх третій стороні без відповідного дозволу. ФОП «Сандул Анжела Петрівна» радить батькам і опікунам стежити за тим, які сайти відвідують їхні діти.

  17. 4.13 Сайт GREENVISION.UA може використовувати сервіс захисту від DDOS атак Google Project Shield. Це означає, що компанія Google Inc. обробляти дані, зібрані в процесі роботи Project Shield відповідно до політики конфіденційності Goolge Inc.

  18. 5. Сайт GREENVISION.UA може містити посилання на сайти, які не справляються ФОП «Сандул Анжела Петрівна». Такі посилання наведені виключно для інформаційних цілей.

  19. 6. Технічне оснащення сторінок сайту GREENVISION.UA може містити модулі:

    • Соціальної мережі Facebook (facebook.com), управління якої відбувається зі штаб-квартири компанії Facebook Inc, Facebook Corporate Office, яка знаходиться за адресою: Headquarters 1 601 S. California Ave. Palo Alto, CA 94304, USA, телефон: +1 (650) 543-4800;
    • Інформаційної мережі Twitter (twitter.com), управління якої здійснюється з офісу компанії Twitter, Inc., який знаходиться за адресою: 1355 Market St, Suite 900 San Francisco, CA 94103, USA, телефон: +1 (415) 222-9958 ;
    • Соціального форуму Youtube (youtube.com), управління яким здійснюється з офісу компанії YouTube, LLC, який знаходиться за адресою: 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA, телефон: +1 (650) 253-0000.
    • Соціальної мережі LinkedIn (linkedin.com), управління якої здійснюється з офісу компанії LinkedIn Corporation, який знаходиться за адресою: 2029 Stierlin Court, Mountain View, California 94043, USA. Обробкою ваших персональних даних, наданих і зібраних LinkedIn, займається компанія LinkedIn Ireland Limited, зареєстрована за адресою: Gardner House, Wilton Place, Wilton Plaza, Dublin 2, Ireland
    • Соціальної мережі Google+ (http://www.google.com/intl/ru/+/learnmore/better/), управління якої здійснюється з офісу компанії 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, телефон: +1 (650) 253-0000.
  20. 6.1 Ці модулі можуть бути кнопками синхронізації облікового запису на сайті GREENVISION.UA, Like, Розповісти або відповідно "Мені подобається". Якщо відвідувач відкривав одну з вебсторінок, оснащену таким плагіном, його інтернет-браузер безпосередньо приєднає його до серверів Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ або Youtube. Плагін буде передавати на сервер дані про те, які саме вебсторінки сайту GREENVISION.UA відвідувач переглядав.

  21. 6.2 При використанні будь-яких функцій плагіну, ця інформація також буде синхронізована з обліковим записом користувача на Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ або Youtube. Більш детальну інформацію про збір та використання даних мережами Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ або Youtube, а також про права та можливості щодо захисту персональних даних в даному контексті можна знайти в розділі про конфіденційність на сайтах Facebook, Twitter, LinkedIn,, Google+ або Youtube.

  22. 6.3 Щоб уникнути зв"язку мереж Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ або Youtube з сайтом GREENVISION.UA і подальшого співвіднесення даної інформації з обліковим записом, відвідувач повинен вийти з облікового запису мережі перед відвідуванням сайту GREENVISION.UA.

  23. 7. Відомості про трафік, який проходить через мережу ФОП «Сандул Анжела Петрівна», електронною поштою, і активність клієнтів в мережі Інтернет на сайті GREENVISION.UA захищені відповідно до законодавства. Це означає, що ФОП «Сандул Анжела Петрівна» і його співробітники не можуть втручатися в таємницю телекомунікацій.

  24. 8. ФОП «Сандул Анжела Петрівна» має право надати будь-яку особисту інформацію відвідувачів сайту GREENVISION.UA на вимогу правоохоронних органів, за рішенням / постановою суду або в рамках інших законних процедур, або по іншому вимогу згідно з чинним законодавством України.

  25. 9. ФОП «Сандул Анжела Петрівна» не несе відповідальності за упущену вигоду або втрачений прибуток, недоотриманий дохід, втрату даних або будь-які інші збитки відвідувачів сайту GREENVISION.UA, якщо такі виникли при користуванні сайту GREENVISION.UA.

  26. 10. ФОП «Сандул Анжела Петрівна» не гарантує і не стверджує, що використання матеріалу, який надається на сайті GREENVISION.UA не зашкодить інтересам третіх осіб.

  27. 11. ФОП «Сандул Анжела Петрівна» вживає заходів, щоб інформація на сайті GREENVISION.UA була вірогідною. Однак ФОП «Сандул Анжела Петрівна" не бере на себе відповідальність і не гарантує, що надана інформація і дані є точними, об"єктивними та актуальними на момент перегляду.

  28. 12. Авторські матеріали, які містить цей сайт GREENVISION.UA, є точкою зору журналістів, чи не є нормою і не повинні так тлумачитися. ФОП «Сандул Анжела Петрівна» не несе відповідальності за точність, об"єктивність і актуальність інформації, опублікованої на сайті GREENVISION.UA, зокрема, з посиланням на інші джерела.

  29. 13. Всі права на сайт GREENVISION.UA і його зміст належать ФОП «Сандул Анжела Петрівна» або використовуються ФОП «Сандул Анжела Петрівна» за погодженням з правовласниками. Даний сайт в цілому, і окремі його елементи охороняються Законом України "Про авторське право і суміжні права", Міжнародними правовими актами та іншими актами чинного законодавства України.

  30. 14. Відвідувачі сайту не мають поширювати, змінювати, передавати, використовувати або використовувати повторно будь-яку інформацію з сайту GREENVISION.UA для будь-якої публічної або комерційної мети без письмового дозволу ФОП «Сандул Анжела Петрівна». Відвідувачі повинні дотримуватися всі авторські права та інші примітки про власність на завантажені та / або копіюються матеріали. Скопійована інформація повинна містити активне гіперпосилання на сайт GREENVISION.UA.

  31. 15. Копіювання інформації з сайту GREENVISION.UA може бути здійснено в некомерційних цілях для розміщення на сторінках користувача, в блогах, соціальних мережах.

  32. 16. Використання відвідувачем сайту GREENVISION.UA відбувається на власний ризик користувача. У межах, які максимально дозволяє закон, ні ФОП «Сандул Анжела Петрівна», ні будь-яка інша сторона, залучена в створення, виробництво або обслуговування сайту GREENVISION.UA, не несе відповідальності за прямі, непрямі або випадкові збитки, які коли-небудь заподіювалися, і які були викликані тим, що відвідувач мав доступ до сайту GREENVISION.UA, користувався ним або сподівався на нього, навіть якщо ФОП «Сандул Анжела Петрівна» попереджало відвідувача про можливість таких збитків і втрат.

  33. 17. ФОП «Сандул Анжела Петрівна» ні в якому разі не буде причетна до однієї зі сторін прямого, непрямого, навмисного або ненавмисного завдавання збитків за будь-яке використання сайту GREENVISION.UA, або на будь-якому іншому взаємопов"язаному сайті включаючи, але не обмежуючись, будь-яку втрату доходів, гудвілу, втрату програм або інших даних в системі обробки інформації користувача, навіть якщо ФОП «Сандул Анжела Петрівна» було швидко проінформований про можливість таких збитків.

  34. 18. При роботі з сайтом GREENVISION.UA відвідувачеві не надаються права на інтелектуальну власність ні на один сайт, ні на його утримання або на використання будь-яких елементів брендингу або логотипів сайту GREENVISION.UA.

  35. 19. Якщо Ви відвідали цей сайт, Ви автоматично погоджуєтеся з цією ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА УМОВАМИ. Якщо Ви не згодні з даною ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА УМОВАМИ, Ви повинні покинути цей сайт.

Безкоштовна доставка

Новою поштою від 1500 грн

Каталог

Отримай знижку -5%

Підпишись на розсилку та отримай промокод на знижку -5%

Подписаться