Політика конфіденційності

  1. 1. Відвідувач не може використовувати даний сайт неправильно. Зокрема, відвідувач не повинен впливати та втручатися в роботу даного сайту або отримувати доступ до інформації, опублікованої на даному сайті, не через стандартний інтерфейс.

  2. 2. Відвідувач повинен використовувати даний сайт виключно відповідно до норм чинного законодавства України. Якщо адміністрація сайту виявить порушення відвідувачем даної ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА УМОВ, або запідозрить відвідувача в цьому, вона може призупинити або повністю закрити відвідувачеві доступ до сайту.

  3. 3. ФОП «Хатюшина Ольга Василівна» може в будь-який час переглянути цю ПОЛІТИКУ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА УМОВИ.

  4. 4. Збір та використання персональних даних:

  5. 4.1 Персональні дані - це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

  6. 4.2 Персональні дані можуть бути отримані через різні канали зв"язку. Зокрема, через обслуговування відвідувачів сайту, письмово або по електронній формі на вебсайті.

  7. 4.3 Відвідувачу на сайті GREENVISION.UA може бути запропоновано ввести персональні дані при наявності його згоди. Зокрема, може бути запропоновано ввести ім'я, прізвище, адресу електронної пошти, номер телефону, дату народження, стать, а також зареєструватися на сайті за допомогою соціальних мереж, таких як Twitter, Facebook. ФОП «Хатюшина Ольга Василівна» може звертатися до відвідувача сайту з проханням про надання інших даних.

  8. 4.4 При реєстрації на сайті GREENVISION.UA відвідувач дає згоду ФОП «Хатюшина Ольга Василівна» на обробку своїх персональних і реєстраційних даних. Якщо відвідувач приймає рішення надати свої персональні дані, він тим самим дає згоду на передачу та зберігання цих даних.

  9. 4.5 ФОП «Хатюшина Ольга Василівна» може збирати дані про відвідування сайту або з'єднання, які проходять через сайт. Дані відомості можуть містити сполуки, трафік, дату і час тривалості роботи в мережі Інтернет.

  10. 4.6 Персональні дані відвідувачів використовуються для забезпечення обміну інформацією, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно до Законів України "Про захист персональних даних", "Про інформаціюэ", "Про рекламу", "Про телекомунікації", "Про підприємництво", "Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах ", НД ТЗІ 2.5-010-03" Вимоги до захисту інформації WEB-сторінки від несанкціонованого доступу", а також Статуту ФОП «Хатюшина Ольга Василівна» і нормативних актів, що регулюють діяльність ФОП «Хатюшина Ольга Василівна».

  11. 4.7 4.7. Персональні дані відвідувачів можуть зберігатися протягом 3 років після того, як суб"єкт персональних даних не є користувачем сайту GREENVISION.UA.

  12. 4.8 4.8. Сервер ФОП «Хатюшина Ольга Василівна» тимчасово реєструє доменне ім'я або IP - адреса комп'ютера відвідувача, а також дату доступу, файли (ім'я файлу і URL), код відповіді HTTP і вебсайт, з якого відвідувач потрапив на сайт GREENVISION.UA, кількість байт, переданих в ході сесії.

  13. 4.9 При роботі сайту GREENVISION.UA використовуються файли cookie. З їх допомогою можлива ідентифікація браузера відвідувача. У цих файлах можливе збереження налаштувань користувачів та інших відомостей. Відвідувач може налаштувати браузер таким чином, щоб відхиляти всі файли cookie або сповіщати про їх посилання.

  14. 4.10 Файли cookie використовуються, щоб зробити сайт GREENVISION.UA безпечним, захищеним і зручним. Файли cookie забезпечують підтримку функцій безпеки і їх запуск. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ І УМОВ відвідувачами або пристроями. Файли cookie допомагають оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти та блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з вебсайту.

  15. 4.11 За допомогою системи Google Analytics ФОП «Хатюшина Ольга Василівна» збирає статистику про відвідування сайту GREENVISION.UA, таку як відвідувані сторінки, кількість переглядів сторінок, інформацію, яка була завантажена, домени інтернет-провайдерів і країни походження відвідувачів, а також адреси вебсайтів, які були відвідані до та після сайту GREENVISION.UA і т.д. Жодне з цих дій не пов'язане з відвідувачем особисто і вимірюється тільки в сукупності.

  16. 4.12 Особи віком до 18 років не мають права використовувати будь-які послуги на сайті GREENVISION.UA, зокрема реєстрацію. ФОП «Хатюшина Ольга Василівна» ніколи навмисно не буде збирати дані про неповнолітніх, не використовуватиме їх, а також не буде розголошувати їх третій стороні без відповідного дозволу. ФОП «Хатюшина Ольга Василівна» радить батькам і опікунам стежити за тим, які сайти відвідують їхні діти.

  17. 4.13 Сайт GREENVISION.UA може використовувати сервіс захисту від DDOS атак Google Project Shield. Це означає, що компанія Google Inc. обробляти дані, зібрані в процесі роботи Project Shield відповідно до політики конфіденційності Goolge Inc.

  18. 5. Сайт GREENVISION.UA може містити посилання на сайти, які не справляються ФОП «Хатюшина Ольга Василівна». Такі посилання наведені виключно для інформаційних цілей.

  19. 6. Технічне оснащення сторінок сайту GREENVISION.UA може містити модулі:

    • Соціальної мережі Facebook (facebook.com), управління якої відбувається зі штаб-квартири компанії Facebook Inc, Facebook Corporate Office, яка знаходиться за адресою: Headquarters 1 601 S. California Ave. Palo Alto, CA 94304, USA, телефон: +1 (650) 543-4800;
    • Інформаційної мережі Twitter (twitter.com), управління якої здійснюється з офісу компанії Twitter, Inc., який знаходиться за адресою: 1355 Market St, Suite 900 San Francisco, CA 94103, USA, телефон: +1 (415) 222-9958 ;
    • Соціального форуму Youtube (youtube.com), управління яким здійснюється з офісу компанії YouTube, LLC, який знаходиться за адресою: 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA, телефон: +1 (650) 253-0000.
    • Соціальної мережі LinkedIn (linkedin.com), управління якої здійснюється з офісу компанії LinkedIn Corporation, який знаходиться за адресою: 2029 Stierlin Court, Mountain View, California 94043, USA. Обробкою ваших персональних даних, наданих і зібраних LinkedIn, займається компанія LinkedIn Ireland Limited, зареєстрована за адресою: Gardner House, Wilton Place, Wilton Plaza, Dublin 2, Ireland
    • Соціальної мережі Google+ (http://www.google.com/intl/ru/+/learnmore/better/), управління якої здійснюється з офісу компанії 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, телефон: +1 (650) 253-0000.
  20. 6.1 Ці модулі можуть бути кнопками синхронізації облікового запису на сайті GREENVISION.UA, Like, Розповісти або відповідно "Мені подобається". Якщо відвідувач відкривав одну з вебсторінок, оснащену таким плагіном, його інтернет-браузер безпосередньо приєднає його до серверів Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ або Youtube. Плагін буде передавати на сервер дані про те, які саме вебсторінки сайту GREENVISION.UA відвідувач переглядав.

  21. 6.2 При використанні будь-яких функцій плагіну, ця інформація також буде синхронізована з обліковим записом користувача на Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ або Youtube. Більш детальну інформацію про збір та використання даних мережами Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ або Youtube, а також про права та можливості щодо захисту персональних даних в даному контексті можна знайти в розділі про конфіденційність на сайтах Facebook, Twitter, LinkedIn,, Google+ або Youtube.

  22. 6.3 Щоб уникнути зв"язку мереж Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ або Youtube з сайтом GREENVISION.UA і подальшого співвіднесення даної інформації з обліковим записом, відвідувач повинен вийти з облікового запису мережі перед відвідуванням сайту GREENVISION.UA.

  23. 7. Відомості про трафік, який проходить через мережу ФОП «Хатюшина Ольга Василівна», електронною поштою, і активність клієнтів в мережі Інтернет на сайті GREENVISION.UA захищені відповідно до законодавства. Це означає, що ФОП «Хатюшина Ольга Василівна» і його співробітники не можуть втручатися в таємницю телекомунікацій.

  24. 8. ФОП «Хатюшина Ольга Василівна» має право надати будь-яку особисту інформацію відвідувачів сайту GREENVISION.UA на вимогу правоохоронних органів, за рішенням / постановою суду або в рамках інших законних процедур, або по іншому вимогу згідно з чинним законодавством України.

  25. 9. ФОП «Хатюшина Ольга Василівна» не несе відповідальності за упущену вигоду або втрачений прибуток, недоотриманий дохід, втрату даних або будь-які інші збитки відвідувачів сайту GREENVISION.UA, якщо такі виникли при користуванні сайту GREENVISION.UA.

  26. 10. ФОП «Хатюшина Ольга Василівна» не гарантує і не стверджує, що використання матеріалу, який надається на сайті GREENVISION.UA не зашкодить інтересам третіх осіб.

  27. 11. ФОП «Хатюшина Ольга Василівна» вживає заходів, щоб інформація на сайті GREENVISION.UA була вірогідною. Однак ФОП «Хатюшина Ольга Василівна» не бере на себе відповідальність і не гарантує, що надана інформація і дані є точними, об'єктивними та актуальними на момент перегляду.

  28. 12. Авторські матеріали, які містить цей сайт GREENVISION.UA, є точкою зору журналістів, чи не є нормою і не повинні так тлумачитися. ФОП «Хатюшина Ольга Василівна» не несе відповідальності за точність, об'єктивність і актуальність інформації, опублікованої на сайті GREENVISION.UA, зокрема, з посиланням на інші джерела.

  29. 13. Всі права на сайт GREENVISION.UA і його зміст належать ФОП «Хатюшина Ольга Василівна» або використовуються ФОП «Хатюшина Ольга Василівна» за погодженням з правовласниками. Даний сайт в цілому, і окремі його елементи охороняються Законом України "Про авторське право і суміжні права", Міжнародними правовими актами та іншими актами чинного законодавства України.

  30. 14. Відвідувачі сайту не мають поширювати, змінювати, передавати, використовувати або використовувати повторно будь-яку інформацію з сайту GREENVISION.UA для будь-якої публічної або комерційної мети без письмового дозволу ФОП «Хатюшина Ольга Василівна». Відвідувачі повинні дотримуватися всі авторські права та інші примітки про власність на завантажені та / або копіюються матеріали. Скопійована інформація повинна містити активне гіперпосилання на сайт GREENVISION.UA.

  31. 15. Копіювання інформації з сайту GREENVISION.UA може бути здійснено в некомерційних цілях для розміщення на сторінках користувача, в блогах, соціальних мережах.

  32. 16. Використання відвідувачем сайту GREENVISION.UA відбувається на власний ризик користувача. У межах, які максимально дозволяє закон, ні ФОП «Хатюшина Ольга Василівна», ні будь-яка інша сторона, залучена в створення, виробництво або обслуговування сайту GREENVISION.UA, не несе відповідальності за прямі, непрямі або випадкові збитки, які коли-небудь заподіювалися, і які були викликані тим, що відвідувач мав доступ до сайту GREENVISION.UA, користувався ним або сподівався на нього, навіть якщо ФОП «Хатюшина Ольга Василівна» попереджало відвідувача про можливість таких збитків і втрат.

  33. 17. ФОП «Хатюшина Ольга Василівна» ні в якому разі не буде причетна до однієї зі сторін прямого, непрямого, навмисного або ненавмисного завдавання збитків за будь-яке використання сайту GREENVISION.UA, або на будь-якому іншому взаємопов'язаному сайті включаючи, але не обмежуючись, будь-яку втрату доходів, гудвілу, втрату програм або інших даних в системі обробки інформації користувача, навіть якщо ФОП «Хатюшина Ольга Василівна» було швидко проінформований про можливість таких збитків.

  34. 18. При роботі з сайтом GREENVISION.UA відвідувачеві не надаються права на інтелектуальну власність ні на один сайт, ні на його утримання або на використання будь-яких елементів брендингу або логотипів сайту GREENVISION.UA.

  35. 19. Якщо Ви відвідали цей сайт, Ви автоматично погоджуєтеся з цією ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА УМОВАМИ. Якщо Ви не згодні з даною ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА УМОВАМИ, Ви повинні покинути цей сайт.

Безкоштовна доставка

Новою поштою від 2000 грн

Каталог

Отримай знижку -5%

Підпишись на розсилку та отримай промокод на знижку -5%

Подписаться