Огляд

РоЕ комутатори для відеоспостереження

RoE-kommutatory-dlya-videonablyudeniya-kak-podklyuchit-do-100-kamer-v-odnu-set-banner

Комутатори РоЕ, що це? Якщо говорити простими словами, технологія Power over Ethernet, що перекладається, як живлення через Інтернет, дозволяє передавати живлення для відеокамер через той же Ethernet кабель, по якому передається сигнал. А якщо ще простіше, для підключення обладнання і трансляції відеосигналу вам знадобиться одна лінія кабелів (кручена пара), і ніяких додаткових розеток.

Кількість відеокамер, що підключаються до РоЕ комутатора залежить від кількості мережевих портів, як правило - це 4,8,16,24, в залежності від моделі комутатора. Для звичайної домашньої або невеликої офісної системи відеоспостереження такої кількості камер буде досить. А якщо, наприклад, необхідно обладнати камерами бізнес-центр в кілька поверхів, виробничі цехи та склади з великою територією, гаражний кооператив і т.д., як під'єднати велику кількість камер в одну систему без зайвих витрат на прокладку кабелів і прив'язки до розташування розеток 220V?

Мережеві комутатори РоЕ від ТМ GreenVision мають порти 10/100 Мбіт з підтримкою мережевого протоколу IEEE802.3AT / AF, який забезпечує потужність на виході одного порту - max 30W і два додаткових порти UPLINK, що мають швидкість передачі даних в 1000 Мб.

Через UPLINK можна послідовно під'єднати кілька комутаторів на відстані до 100 метрів, створивши єдину мережу з великого (до 100) кількості відеокамер.

       

Сплитер PoE 48-12V GreenVision дозволяє під'єднати до системи IP камери або інші мережеві пристрої, які не підтримують РоЕ технологію передачі харчування. Камера, яка живиться від джерела постійного струму 12V, через сплитер, який перетворює живлення POE в DC12V (виводиться окремим роз'ємом і забезпечує передачу даних через RG-45), підключається до мережного комутатора.

   

Щоб не прив'язуватися до розташування розеток, для послідовного підключення відеокамер до інтернету використовують POE инжектор GV-001/04. Цей пристрій, при використанні POE ретранслятора GV-003/01 дозволяє приєднати 4 IP камери на відстані до 320 метрів.

   

POE инжектор GV-002/08 за допомогою ретранслятора дозволяє під'єднати 8 камер на відстань до 640 метрів

Для правильного підключення камер необхідно дотримуватися послідовності підключення і враховувати сумісність всіх підключених пристроїв. Технічні фахівці ТМ GreenVision завжди нададуть кваліфіковану консультацію й допоможуть вам підібрати необхідне обладнання.
Телефон: 0(800)309-988
 

Читайте також:
RoE-kommutatory-dlya-videonablyudeniya-kak-podklyuchit-do-100-kamer-v-odnu-set-banner

Огляд

РоЕ комутатори для відеоспостереження

Як підключити до 100 камер в одну мережу

banner

Стаття

Чи потрібно попереджати про відеоспостереження?

Юридичні та етичні аспекти використання відеоспостереження

skidki_voennym_minus_15_banner

Новини

Знижки для військовослужбовців – 15%

Знижки – 15% для військових та їхніх сімей на продукцію GreenVision