Огляд

Lite або Ultra

Light-Ultra-banner

Який тип відеоспостереження обрати? Lite - доступні системи базового контролю та безпеки, які мають всі необхідні функції? Або Ultra - відеоспостереження, наділене широкими інтелектуальними та функціональними можливостями?

Розбираємось у цьому огляді разом зі спеціалістами технічного департаменту GreenVision.

Якщо уважніше придивитися до трендів сучасного ринку систем відеоспостереження в Україні, умовно можна виділити дві категорії споживачів:

  1. Покупці, які віддають перевагу інтелектуальним системам контролю та відеоаналітики. Як правило, це виробничі підприємства та інші бізнес-структури. А також приватні особи, які хочуть забезпечити високий рівень безпеки на території власного будинку чи квартири.
  2. Користувачі, що орієнтуються на вартість обладнання, обираючи бюджетні рішення для організації систем охоронного відеоспостереження. До цієї категорії споживачів можна віднести малий бізнес та більшу частину побутового сектора.

GreenVision – бренд, який насамперед орієнтується на споживача. І ми точно знаємо, що для кожного покупця важно обрати якісне та надійне обладнання.

Серія Lite

Серія розроблена спеціалістами технічного департаменту GreenVision для споживачів, які орієнтуються на мінімальний бюджет.

Камери відеоспостереження серії Lite та комплекти, зібрані на їх основі, мають усі необхідні базові функції:

  • Висока роздільна здатність зображення, що дозволяє отримати зображення гарної якості.

  • Підтримка міжнародних протоколів зв'язку дозволяє інтегрувати камери відеоспостереження у вже існуючі системи безпеки та контролю.

  • Функції детекції руху та надсилання тривожних повідомлень, що робить систему безпеки більш надійною.

  • Прості та інтуїтивні налаштування, встановити та налаштувати відеоспостереження можна своїми руками.

  • Відмінна якість та надійний захист корпусу гарантують надійну роботу камер відеоспостереження за різних погодних умов.

Серія Ultra

Серія розроблялася нашими спеціалістами з урахуванням вимог споживача, що віддає перевагу високотехнологічному обладнанню, що відповідає сучасним трендам галузі систем безпеки та відеоспостереження.

Крім базових функцій професійні камери відеоспостереження серії Ultra обладнані підтримкою наступних функцій та технологій:

  • Детектор виявлення людини Human Detector з високим рівнем точності виявляє людей у ​​кадрі. Тривожне повідомлення формується при проникненні сторонньої особи у задану зону охоплення камери. Кількість помилкових спрацьовувань на сторонні події під час роботи детектора зведено до мінімальних значень.

  • Тривимірне шумозаглушення 3DNR (3-Dimensional Noise Reduction) забезпечує максимально високу якість зображення при слабкому освітленні. Технологія будується на аналізі відмінностей між послідовними кадрами відеозображення та приглушенні шумів за допомогою перемішування даних.

  • Механічно зсувний фільтр ICR захищає матрицю камери відеоспостереження від негативних впливів інфрачервоного підсвічування в денний час. Фільтр запобігає появі розмитого зображення через різницю в довжині світлових хвиль. Таким чином, камери Ultra генерують чітке зображення за будь-якого освітлення.

  • Функція Defog запобігає запотіванню та компенсує розмитість зображення під час роботи камер у несприятливих погодних умовах (дощ, сніг, туман тощо). Використання цієї технології дозволяє ефективно відновлювати деталі та кольоропередачу. Таким чином, користувач отримує чітке та природне відеозображення.

  • Підтримка протоколів зв'язку ONVIF, RTSP, HIKVISION, DAHUA забезпечує камерам GreenVision серії Ultra повну сумісність з обладнанням інших популярних брендів.

  • Протокол RTMP дозволяє проводити прямі трансляції з камер відеоспостереження на Youtube.

Всі моделі обладнання GreenVision проходять триступінчастий контроль якості та мають гарантію від виробника щонайменше 12 місяців (залежить від моделі). Крім того, компанія гарантує всім користувачам свого обладнання кваліфіковану сервісну та технічну підтримку від сертифікованих спеціалістів.

10% від роздрібного продажу обладнання компанія перераховує на потреби ЗСУ та територіальної оборони.

Ми рекомендуємо

Читайте також:
Light-Ultra-banner

Огляд

Lite або Ultra

яка система безпеки найнадійніша сьогодні для України?

banner

Стаття

Чи потрібно попереджати про відеоспостереження?

Юридичні та етичні аспекти використання відеоспостереження

skidki_voennym_minus_15_banner

Новини

Знижки для військовослужбовців – 15%

Знижки – 15% для військових та їхніх сімей на продукцію GreenVision