Новини

Жорсткий диск або картка пам'яті?

Zhorstkij-disk-abo-kartka-pam-yati-banner
  1. Жорсткий диск або картка пам'яті: використання накопичувачів на ринку відеоспостереження
  2. З чого складається система відеоспостереження?
  3. Готові комплекти відеоспостереження: які формати бувають?
  4. Системи відеоспостереження із жорстким диском
  5. Камери відеоспостереження із записом на картку пам'яті
  6. Де купити хороші недорогі готові комплекти відеоспостереження із жорстким диском чи карткою пам'яті?

Жорсткий диск або картка пам'яті: використання накопичувачів на ринку відеоспостереження

Рано чи пізно у кожного, хто дбає про безпеку свого майна, виникає низка закономірних питань:

  • що входить до готових комплектів відеоспостереження?
  • як підібрати сумісне обладнання?
  • які камери відеоспостереження краще вибрати: із записом на картку пам'яті чи жорсткий диск?

Розберемо кожне з цих питань окремо разом із фахівцями технічного департаменту GreenVision

З чого складається система відеоспостереження?

З чого складається система відеоспостереження?

Хороші недорогі готові комплекти відеоспостереження, які можна сьогодні купити на ринку України, містять:

  • 2 і більше камер відеоспостереження
  • Відеореєстратор
  • Блоки та розгалужувачі живлення
  • Кабелі для підключення обладнання

Покупець може підібрати обладнання самостійно або замовити готовий комплект відеоспостереження для дачі, будинку, офісу, виробничих приміщень. У першому випадку пошук сумісного обладнання може тривати багато часу. Готові рішення, представлені на ринку виробниками, як правило, включають на 100% сумісні камери та відеореєстратори.

Перед тим, як шукати в інтернеті комплекти відеоспостереження для приміщень, недорогі або за преміум ціною, необхідно визначитися з форматом відеоспостереження, оскільки між ними є різниця не лише у вартості, але й у налаштуваннях, способах підключення, функціональних можливостях тощо.

Готові комплекти відеоспостереження: які формати бувають?

1.  Гібридні. Відрізняються підтримкою кількох форматів передачі сигналу, що дозволяє купити недорогий комплект відеоспостереження з можливістю надалі модернізувати систему, доповнивши її IP камерами з високою якістю і деталізацією зображення. Сигнал від камери до реєстратора передається на відстань до 500 метрів (без додаткового посилення) по лінії коаксіальних кабелів або кручена пара. Архівація відеозаписів проводиться на стаціонарний жорсткий диск, який встановлюється всередині реєстратора

2.  IP комплекти відеоспостереження. Мають широкі функціональні та інтелектуальні можливості (аналітика руху, розпізнавання облич тощо) але складніші для підключення, налаштувань та монтажу. Передача сигналу та живлення камер здійснюється по одній лінії кабелів (технологія РоЕ). Для покращення швидкості передачі та якості сигналу на далекі відстані необхідно використовувати спеціальні комутатори або підсилювачі сигналу. Відеозаписи можуть архівуватися на жорсткий диск або картку пам'яті (залежить від моделі камер або реєстратора)

3. Wi-Fi (бездротові) комплекти. Зручні для монтажу та підключення, бо не вимагають прокладання лінії кабелів. Достатньо мати доступ до розетки живлення 220V та якісне Wi-Fi з'єднання з мережею Інтернет. Камери можуть працювати в загальній системі через відеореєстратор або безпосередньо передавати зображення на монітор. Архіви відео записуються на карту CD.

Системи відеоспостереження із жорстким диском

Системи відеоспостереження із жорстким диском

Як  було наведено вище, жорсткий диск для архівації зображення використовується в гібридних та IP системах відеоспостереження.

Щоб купити якісне відеоспостереження із записом на жорсткий диск, необхідно звернути увагу на такі функціональні можливості накопичувача:

  • витримувати цілодобову (безперервну) роботу в умовах постійних навантажень та високих температур
  • бути оптимізованим під системи з великою кількістю камер (до 64), що вирішує безліч проблем, пов'язаних із модернізацією відеоспостереження
  • швидкість передачі не менше 110 МБ/с
  • обсяг пам'яті щонайменше 1 ТБ
  • підключаться до пристроїв зберігання через протокол SATA

Нас часто запитують: як правильно розрахувати необхідний обсяг жорсткого диска для комплекту відеоспостереження? Щоб розрахувати необхідну Вам ємність жорсткого диска, потрібно знати безліч параметрів, таких як кількість камер, їх здатність, якість стиснення і т.д. Знайти докладнішу відповідь або скористатися автоматичним калькулятором жорсткого диска можна за посиланням ТУТ

Важливо! Рекомендуємо придбати системи відеоспостереження з жорстким диском у комплекті, таким чином, ви отримаєте гарантію на все обладнання, що входить до комплектації, а також повний комплекс обслуговування та технічну підтримку від виробника комплекту.

Камери відеоспостереження із записом на картку пам'яті

Системи відеоспостереження із жорстким диском

Камери відеоспостереження із карткою пам'яті нещодавно з'явилися в Україні. Комплекти бездротового відеоспостереження (бюджетні або дорогі набори) з широкими функціональними можливостями підійдуть для побудови відеоспостереження для дому, дачі, підприємства тощо.

Комплект відеоспостереження із записом на картку пам'яті – це:

  • Високотехнологічне наповнення та штучний інтелект: розпізнавання осіб, зйомка та оповіщення по руху, покращений формат нічної зйомки, можливості двостороннього аудіозв'язку та багато іншого
  • Можливість підключення додаткових камер до відеореєстратора: 8 камер з роздільною здатністю 3MP або 4 камери по 5MP.
  • Ефективна робота за будь-яких погодних умов. Wi-Fi комплект відеоспостереження має надійний захист від вологи та інших шкідливих впливів навколишнього середовища.
  • Підтримує роботу зі спеціальними CD картками

Карта пам'яті, яка входить до комплекту відеоспостереження або йде в комплекті з камерою, повинна мати наступні параметри:

  • Обсяг пам'яті 64 GB (для камери) або 128 GB (для комплекту) повинен бути розрахований на запис відео з камер високої роздільної здатності (4k).
  • Висока швидкість запису Class10 U3. При швидкості понад 30 МБ/с значно покращується взаємодія пристрою – архів та скорочується час відгуку у зверненні до запису (завантаження відео).
  • Надійність та збільшений робочий ресурс, щоб ефективно працювати за умов низьких або високих температур, підвищеної вологості.

Де купити хороші недорогі готові комплекти відеоспостереження із жорстким диском чи карткою пам'яті?

В асортименті GreenVision можна знайти:

  • комплект відеоспостереження на 2 або 4 камери із жорстким диском
  • бездротовий комплект з реєстратором та карткою пам'яті на 128 GB
  • Wi-Fi або IP камеру для вулиці з CD карткою на 64 GB
  • обладнання до систем відеоспостереження та контролю доступу до будинку офісу підприємства, готові комплекти або окремі елементи

Купити недорогий комплект відеоспостереження можна онлайн через сайт або зв'язавшись з нами телефоном: 0 800 218 564

Отримати консультацію служби технічної підтримки GreenVision або замовити монтажні послуги можна за номером: 0 800 211 893

Ми рекомендуємо

Читайте також:
Zhorstkij-disk-abo-kartka-pam-yati-banner

Новини

Жорсткий диск або картка пам'яті?

Використання накопичувачів на ринку відеоспостереження

banner

Стаття

Чи потрібно попереджати про відеоспостереження?

Юридичні та етичні аспекти використання відеоспостереження

skidki_voennym_minus_15_banner

Новини

Знижки для військовослужбовців – 15%

Знижки – 15% для військових та їхніх сімей на продукцію GreenVision