Новини

Як продумана система відеоспостереження позбавить ОСББ від безлічі проблем?

Kak-produmannaya-sistema-videonablyudeniya-izbavit-OSMD-ot-mnozhestva-problem-banner

Система відеоспостереження у дворі та в під'їзді багатоквартирного будинку - що це?

  • Модні гаджети, які додають престижності вашому будинку?
  • Устаткування, за допомогою якого зручно контролювати те, що відбувається всередині нежитлових приміщень та на прибудинковій території?
  • Сувора необхідність, що має забезпечити безпеку власників квартир та їх майна?

Нумо спробуймо розібратися разом з фахівцями з команди GreenVision.


Чому власники квартир в багатоповерхових будинках приймають рішення встановити обладнання для відеоспостереження на території ОСББ? Виходячи з нашого досвіду (з 2013 року) ми можемо стверджувати, що найважливіший критерій - це безпека.

Україна займає 20 місце серед найбільш кримінальних країн світу. У 2019 зафіксовано 230 тисяч крадіжок, в тому числі й квартирних, 13 тисяч грабежів, 2 тисячі випадків нанесення тяжких тілесних ушкоджень, в результаті яких загинули понад 600 осіб. На жаль, експерти у галузі криміналістики не бачать тенденцій до зниження рівня злочинності в нашій країні, більш того, прогнозується її активне зростання.

СИСТЕМА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЯ ОСМД

Одним з важливих чинників, які призводять до зростання статистики злочинів, є наша з вами безпечність. Ми не думаємо про профілактику власної безпеки під приводом: «У мене нічого красти - крадуть тільки у багатих!»

Як часто Ви зустрічаєте у дворі або на сходах компанії розв'язаних молодих людей, що вживають наркотики або спиртні напої? Дані персонажі в стані алкоголічного похмілля або наркотичної ломки готові піти на все, щоб, за їхніми словами «попустило». Статистика це підтверджує, кількість злочинів під впливом наркотиків за останній рік зросла в два рази.

СИСТЕМА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЯ ОСМД

Крім того, серйозні побоювання викликають у фахівців написи на парканах, стінах будинків, трансформаторних будках тощо. Це не зухвалі витівки підлітків, що самостверджуюся. У нехитрих малюнках можуть ховатися зашифровані покажчики на закладки з наркотиками.

Проблему убезпечення мешканців та їх майна повинні вирішувати самі члени товариства співвласників багатоквартирних будинків.

Грамотно продумана система відеоспостереження в ОСББ допомагає вирішувати наступні завдання:

СИСТЕМА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЯ ОСМД

  1. Гарантія безпеки мешканців. За допомогою відеозаписів можна запобігти або допомогти в розкритті квартирних крадіжок, пограбувань та інших злочинів.

  2. Контроль безпеки на дитячих майданчиках і в зонах відпочинку. Під наглядом відеокамер GreenVision майданчика у дворі не будуть підлягати вандалізму, недобросовісні господарі собак будуть вигулювати їх в спеціально відведених місцях і прибирати за своїми вихованця (можливо, не відразу, але після декількох зауважень - точно будуть). А діти зможуть грати в цілковитій безпеці, адже Вам нескладно буде проконтролювати, хто знаходиться на дитячому майданчику, і вчасно огородити малюків від поганого впливу курців, наркоманів та інших асоціальних елементів.

  3. Забезпечення цілісності автомобілів мешканців і їх гостей. Ви будете точно знати, хто «подарував» Вам вм'ятину або подряпину на кузові автомобіля, неправильно припаркувавшись або на виїзді з паркувальної зони.

  4. Забезпечення чистоти й порядку у дворі, в ліфтах і на сходових майданчиках. Відеоспостереження чітко зафіксує, хто не прибрав за собою будівельний або інше сміття. Винні вже не зможуть з безневинними очима голосно питати: «А хто це зробив?»

Крім того, ви зможете огородити мешканців від зустрічі з адептами різних сект, шахраями, що представляється співробітником різних організацій, типу водоканал чи газова служба, торговими агентами, що пропонують товари невідомої якості та походження.

Що потрібно зробити, щоб встановити систему відеоспостереження в ОСББ?

  • Прийняти рішення. Необхідно організувати збори мешканців та запротоколювати згоду на установку відеоспостереження не менше чим у 75% власників квартир.
  • Запросити фахівця GreenVision, який допоможе Вам визначити місця встановлення відеокамер. Складе схему системи відеоспостереження для Вашого об'єкту. А також, надасть детальний кошторис витрат на устаткування, матеріали та монтажні роботи.
  • Розв'язати питання технічного обслуговування. Гарантійне та післягарантійне обслуговування всього обладнання ТМ GreenVision здійснюється в сертифікованих сервісних центрах, понад 50 по всій Україні. Крім того, фахівці техпідтримки детально розкажуть Вам, як встановлювати та оновлювати програмне забезпечення і будуть безплатно консультувати Вас з цих питань протягом усього терміну експлуатації обладнання.

Досить сподіватися на: «мабуть, та нехай»! Подбайте про власний комфорт і безпеку!

Ми рекомендуємо

Читайте також:
Kak-produmannaya-sistema-videonablyudeniya-izbavit-OSMD-ot-mnozhestva-problem-banner

Новини

Як продумана система відеоспостереження позбавить ОСББ від безлічі проблем?

Система відеоспостереження у дворі та в під'їзді багатоквартирного будинку - що це? Модні гаджети, які додають престижності вашого будинку?

banner

Стаття

Чи потрібно попереджати про відеоспостереження?

Юридичні та етичні аспекти використання відеоспостереження

skidki_voennym_minus_15_banner

Новини

Знижки для військовослужбовців – 15%

Знижки – 15% для військових та їхніх сімей на продукцію GreenVision