Стаття

Ми відповідаємо за тих, кого приручили

my-v-otvete-za-tekh-kogo-priruchili-banner

«Ніколи не думала, що зможу настільки полюбити цуценя», - розповіла нам покупателька. І це не дивно. Домашні улюбленці, як ніхто інший, вміють доставляти нам радість, доводити свою прихильність й відповідати нам щирою вдячністю за опіку та турботу.

Коли людина йде у справах, залишаючи є свого вихованця на самоті, тварина нудьгує та чекає. Тварини мають психічну та фізичну чутливість - це науково встановлений факт. Кішки й собаки відчувають різні емоції, наприклад, байдужість, радість, смуток, страх.

Домашнє відеоспостереження - найпростіший та ефективний спосіб контролювати поведінку домашніх улюбленців під час Вашої відсутності.


Поки господарів немає вдома, занадто емоційні тварини можуть зіпсувати меблі або інші предмети інтер'єру, заплутатися в фіранках або проводах, сховатися, наприклад, у дивані або в пральній машинці та інше.

Чому ми рекомендуємо Wi-Fi камери для контролю за домашніми тваринами?

  • Економічність. Ціна на бездротові камери відеоспостереження GreenVision не перевищує 1000 гривень. При цьому, для підключення камери не потрібно купувати та прокладати будь-які кабелі, досить включити мережевий блок у звичайну побутову розетку.

  • Мобільність. Ви досить легко можете встановити камеру в будь-якому зручному місці. Єдина умова - вона повинна розташовуватися в зоні дії Вашого Wi-Fi роутера.

  • Висока якість зображення. Wi-Fi камери відеоспостереження GreenVision мають високу роздільну здатність (від 1 МП) і поліпшений широкий динамічний діапазон (WDR), завдяки якому Ви зможете бачити максимально чітке зображення, як у денному, так і в нічному режимі фільмування.

  • Двосторонній канал аудіозв'язку. Чудова нагода поговорити з Вашим улюбленцем на відстані. Приструнити або заспокоїти його. Вчені довели, що голос господаря доброчинно впливає на тварину, допомагає йому заспокоїтися в стресових ситуаціях.

  • Багатофункціональність і штучний інтелект.  Налаштувавши функцію детекції руху, Ви будете отримувати повідомлення про будь-які події в зоні виявлення. PTZ камери мають кут огляду 360°. Повертати камеру можна з мобільного пристрою через зручний та зрозумілий додаток.

Не треба вважати, що цілодобове відеоспостереження за домашніми тваринами - це виключно суворий контроль..

Напевно у творців популярного мультфільму «Таємне життя домашніх тварин» була камера спостереження за домашніми вихованцями. І, швидше за все, не одна.

Wi-Fi камери відеоспостереження GreenVision дозволяють записувати і зворушливі витівки, і хуліганські вибрики, та інші кумедні сцени для домашньої хроніки. Крім того, подібні кадри стануть прикрасою будь-якого блогу або стрічки новин, якщо Ви обожнюєте збирати лайки та коментарі в соціальних мережах.

GreenVision – тримайте все під контролем!

Ми рекомендуємо

Читайте також:
my-v-otvete-za-tekh-kogo-priruchili-banner

Стаття

Ми відповідаємо за тих, кого приручили

як використовувати Wi-Fi відеоспостереження за домашніми тваринами

banner

Стаття

Чи потрібно попереджати про відеоспостереження?

Юридичні та етичні аспекти використання відеоспостереження

skidki_voennym_minus_15_banner

Новини

Знижки для військовослужбовців – 15%

Знижки – 15% для військових та їхніх сімей на продукцію GreenVision