Стаття

Відеоспостереження для будинку

Videonablyudeniye-dlya-doma-banner

На жаль, ні високий паркан, ні злий собака, не зупинять зловмисників, які кожен раз вигадують нові способи, як зламати замок, перестрибнути через високий паркан та обхитрити вашого чотириногого друга охоронця.

Система відеоспостереження в приватному будинку, якщо й не зупинить злодія, то вже точно запам'ятає його обличчя та допоможе розпізнати його особистість.

Як вибрати відеоспостереження для будинку розповідають технічні експерти GreenVision.

Яке обладнання потрібно, щоб встановити відеоспостереження в приватному будинку?

  • Камери відеоспостереження. Кількість та тип камер залежить від того, скільки і які об'єкти ви хочете відстежувати. Для спостереження за двором і прибудинковою територією рекомендується обирати вуличні антивандальні камери з класом захисту від шкідливих впливів навколишнього середовища не нижче IP65.

Камеры видеонаблюдения

  • Відеореєстратор. Обробляє, передає на монітор, записує і зберігає відео з камер. Для зберігання архівів відеозаписів використовують жорсткий диск. Розрахувати необхідний вам об'єм жорсткого диска можна ТУТ. Деякі моделі відеореєстраторів підтримують зв'язок з хмарними сховищами, що дозволить вам зберігати великі обсяги архівних відеозаписів протягом тривалого часу.

Видеорегистратор

  • Матеріали для підключення.  Конектори, блоки живлення, монтажні кабелі та інші матеріали, необхідні для подачі живлення та передачі сигналу в системах відеоспостереження.
  • Джерело безперебійного живлення. Наявність ДБЖ - обов'язкова умова для безперервної роботи системи відеоспостереження, навіть якщо у вас немає проблем з відключеннями електроенергії із загальної мережі. Перше, що зробить досвідчений злодій, перед тим, як забратися на вашу територію - знеструмить камери відеоспостереження, відключивши центральну систему подачі електрики в будинку.

Источник бесперебойного питания

Комплекти відеоспостереження для приватного будинку: переваги готових рішень

100% сумісність обладнання. Сьогодні на ринку є багато відеокамер і реєстраторів з різними типами передачі сигналу. Не завжди їх можна з'єднувати, наприклад, камери формату AHD несумісні з мережевими (NVR) відеореєстраторами. Комплект відеоспостереження - готове рішення, де відеокамери підходять до реєстратора за типом сигналу та іншим технічним параметрам.

Економія бюджету на закупівлі обладнання. Якщо розглядати витрати на покупку устаткування, вигідніше купити комплект відеоспостереження, ніж кожен елемент окремо.

Простота налаштувань і монтажу. Всі матеріали, необхідні для підключення виходять в комплектацію. До комплекту додається детальна схема з'єднання всіх елементів, а також інструкція з налаштування обладнання.

Комплекти відеоспостереження GreenVision розроблено з урахуванням всіх сучасних трендів, пов'язаних з організацією систем безпеки та контролю.

GreenVision - це просто!

Ми рекомендуємо

Читайте також:
Videonablyudeniye-dlya-doma-banner

Стаття

Відеоспостереження для будинку

зібрати окремо чи купити готовий комплект?

skidki_voennym_minus_15_banner

Новини

Знижки для військовослужбовців – 15%

Знижки – 15% для військових та їхніх сімей на продукцію GreenVision

Videonablyudenie-dlya-kommercheskih-predpriyatij-banner

Стаття

Відеоспостереження для комерційних підприємств

Відеоспостереження- інструмент для підвищення ефективності та контролю безпеки на виробництві.