Стаття

Ідеальна система відеоспостереження: міф чи реальність?

Idealnaya-sistema-videonablyudeniya-mif-ili-realnost-banner

Скільки, на вашу думку, потрібно IP відеокамер, щоб організувати надійну систему охоронного відеоспостереження по периметру приватного будинку?

Ще вчора ми, не замислюючись, відповіли б як мінімум чотири плюс відеореєстратор плюс кабельна лінія для передачі сигналу і підключення камер. Це буде надійна та якісна система відеоспостереження, вона буде справно працювати, і ви, без сумніву, зможете контролювати все, що відбувається у вас у дворі.

Але, ми живемо у вік технологій, що стрімко розвиваються, які за допомогою всього однієї камери дозволяють не тільки контролювати те, що відбувається у дворі, а й спілкуватися з відвідувачами на відстані.

Автономна система охорони периметра – 3 в одному: Wi-Fi камера відеоспостереження, 2 LED прожектори, датчик руху плюс канал двостороннього аудіозв'язку.

Wi-Fi камера відеоспостереження

    вай-фай камера    

 

Основна перевага Wi-Fi камери в автономній системі охорони периметра – мінімальна кількість проводів для підключення (достатньо включити адаптер живлення в розетку), простота налаштувань і можливість працювати без реєстратора. Підключення: AC 220V, WiFi802.11 b/g/n

Функції відеореєстратора з легкістю виконуватиме ваш мобільний телефон. Завантаживши простий додаток та встановивши необхідні настоянки, ви зможете контролювати те, що відбувається у вас вдома з будь-якої точки світу, де є Інтернет. Архівувати відео можна на карту пам'яті (підтримується об'єм до 128GB).

Роздільна здатність зображення – 2 Мр. Висока роздільна здатність 1920x1080 з покращеним широким динамічним діапазоном (WDR) та цифровим зумом. Оптичне збільшення картинки вчетверо.

Кут огляду до 140 градусів (залежно від моделі).

Датчик виявлення руху плюс канал двостороннього аудіозв'язку

    >Датчик обнаружения движения    

Сьогодні відеоспостереження в смартфоні (айфоні) вже не рідкість, зручність автономної системи охорони периметра полягає в тому, що ви не тільки зможете побачити бажаного або небажаного гостя, але поспілкуватися з ним.

Уявіть собі обличчя злодія, який вирішив забратися до вас у будинок, точно знаючи, що там нікого немає, коли він почує ваш голос із нізвідки з «ввічливою» пропозицією дочекатися поліції чи піти.

Ви можете налаштувати зручні для вас зони виявлення та чутливості, включити інтелектуальну систему розпізнавання облич. Що також дуже зручно. Наприклад, отримавши push-повідомлення на телефон, ви, побачивши свою другу половинку, встигнете вдати, що були дуже зайняті роботою (домашніми справами), а не грали в «танки» (сиділи з подружками в чаті).

Крім того, автономна система охорони периметра має можливість активації сирени - 110DB.

Два LED прожектори

    led

Два LED прожектори день – ніч, колірна температура: 3000KL, потужність: 24В, світловий потік: 1600 - 1800lm підсилюють режим нічного бачення Wi-Fi камери, яка оснащена вбудованим інфрачервоним підсвічуванням дальністю 12 метрів.

Можна налаштувати функції примусового увімкнення/вимикання, увімкнення руху, роботи в автоматичному режимі.

Антивандальний захист корпусу

    Антивандальная защита корпуса       

Водостійкий корпус автономної системи охорони периметра виготовлений із міцного металевого сплаву. Оснащений датчиком удару. Клас захисту IP 65. Система відмінно працює у будь-яких погодних умовах.

Як бачите, все досить просто – одна Wi-Fi камера відеоспостереження, 2 LED прожектори, датчик руху плюс канал двостороннього аудіозв'язку та ваш будинок у повній безпеці.

    Антивандальная защита корпуса      

Читайте також:
Idealnaya-sistema-videonablyudeniya-mif-ili-realnost-banner

Стаття

Ідеальна система відеоспостереження: міф чи реальність?

Скільки, на вашу думку, потрібно IP відеокамер, щоб організувати надійну систему охоронного відеоспостереження по периметру приватного будинку?

banner

Стаття

Чи потрібно попереджати про відеоспостереження?

Юридичні та етичні аспекти використання відеоспостереження

skidki_voennym_minus_15_banner

Новини

Знижки для військовослужбовців – 15%

Знижки – 15% для військових та їхніх сімей на продукцію GreenVision